Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

anbu 18:09, 01 mar 2019

Już fajnie to wygląda
Anda 18:15, 01 mar 2019

Zrywania darni nie zazdroszczę, ale będzie na pewno ładnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inka74 22:24, 01 mar 2019

Robota pali ci się w rękach. Bardzo jestem ciekawa jak finalnie nasadzenia wyjdą. Ja jeszcze tydzień muszę poczekać bo jutro raptem 3 stopnie a w niedzielę 9 ale ma padać
anpi 23:04, 01 mar 2019

Podglądam Twoje działania...dla mnie za zimno!Choć przy zrywaniu darni to akurat pewnie ciepło się robi- delikatnie mówiąc
Margerytka40 00:15, 02 mar 2019

Magda na chwilę spuścić Cię z oka i od razu się dzieje, chyba obie w jednym czasie zaczęłyśmy roboty ziemne. Trzymam kciuki za powodzenie prac.
A trojeść bulwiastą właśnie sobie wysiałam bo też urzekł mnie jej kolor
Magleska 07:26, 02 mar 2019

Makusia ....nie ma co zazdrościć .....to chyba najprostsza czynność do wykonania gorzej będzie przy przesadzaniu np miskantów

Kasiolaaa Kasiu cieszę się ,że we mnie wierzysz ....ja tylko nie widzę tego porządku ,o którym piszesz hihi

Basiu ....wiosna nadchodzi ,trzeba coś podziałać .....u Ciebie to dopiero ogrom pracy wykonane - samo przenoszenie kompostownika ,czy placu .......
Większy mam problem z wymyśleniem ,jak ,co i gdzie posadzić pewnie będę krążyć z roślinkami po kilka razy ,aż uznam ,że może być

Ewa.....ten wekend ma być chłodny u mnie teraz widzę przymrozek ,ale słoneczko swieci ....
Podziałasz w następny , to dopiero początek marca ....
Wyczytałam ,że u Ciebie inne plany się szykują Powodzenia

Sylwia .....już dużo zdarte ,chociaż na fotkach nie wygląda ....chcę ostateczny kształt trawnika zrobić ....a z roślinkami ,to pewnie będę biegać jeszcze z miejsca na miejsce

Asia jakie wyrzuty sumienia? .....sama chciałam pomocy ,to teraz mam robotę .....
Ale .......zaczyna mi się podobać ,chociaż ,jeszcze ostatecznego kształtu nie widać ,bo nie skończone
Jeszcze raz dziękuję za pomysł

Wiola.. Powiem Ci ,że nawet dobrze mi się zdzierało nie wiem ,czy temu ,że po zimie nasiąknięta ziemia ......
Kanty robiłam nożem -przy desce od sznurka ,łopatą zdzierałam duże płaty i jakoś poszło ale to dopiero połowa zdarta ....jeszcze z drugiej strony zostało
Deszcz u mnie wczoraj padał ...teraz słoneczko,ale przymrozek jeśli się ociepli ,pójdę zdzierać dalej
Magleska 07:43, 02 mar 2019

Ania -Anbu dziękuję też zaczyna mi się podobać

Ewa -Anda czy będzie ładnie ,to nie wiem ale mam taką nadzieję
Na pewno z trawnikiem mi się podoba .....gorzej mam z wymyśleniem nasadzeń ....pewnie będę krążyć z roślinami całą wiosnę

Iwona u mnie narazie przymrozek ....też nie wiem ,czy cokolwiek dziś zrobię
A z nasadzeniami .......hmmmm ......sama nie wiem jak mi to wyjdzie

Ania - Anpi...... przy zrywaniu darni ,to wręcz gorąco mi było ....najgorzej zacząć ,a później już idzie

Wczoraj padało cały dzień ,dziś przymrozek .....nie wiem ,czy dziś cokolwiek zrobię w ogrodzie chciałabym .....

Asia Margerytka .... zaczęłysmy sezon

......gdzie kupowałaś nasionka tej trojeści ? .....
mrokasia 08:02, 02 mar 2019

Ho,ho,ho, aleś się wzięła do roboty!!! Ciekawa jestem efektu.
Ja miałam dziś w plznach trzepanie tuj, ale póki co zimno, -1, więc nie wiem co tego wyjdzie. Może się ociepli trochę. Choć pewnie jak zacznę je czyścić to zrobi mi się ciepło .
Wiolka5_7 08:41, 02 mar 2019

U mnie -3 rano i w ciągu dnia zimno podają,więc czekam na cieplejsze dni
Masz rację,że trawnik może latwiej zerwac,bo ja to zrywałam chwastowisko i musialam wszystko otrzepywać...wybierać gruzy,kamienie,szklo....ech co ludzie zakopywali kiedyś w tej ziemi
Ale najgorsze za mną
Ty też jak zerwiesz darń to już będzie przyjemniej

Milego dnia Madziu
paulina_ns 08:50, 02 mar 2019

Boszeeee Ty to sezon już na maxa rozpoczęłaś u mnie w tym sezonie raczej mało będzie ściągania darni, ale nowe plany już są i zmiany będą, no bo przecież jak inaczej buziaki Madziu