Kasiu u mnie też dziś za ciepło nie było słoneczko tylko rano na chwilkę wyszło ..... nie za wiele podziałałam
Sprzątnęłam darń i trochę kamorów ze skalniaka przeniosłam ....a i jeszcze przesadziłam jedną brzozę i 1 drzewko ze skalniaka .... tylko tyle .....jak narazie efekt żaden miotam się w pomysłach
Nowy kamieniołom .....później te kamienie znikną w roślinach ,a pies będzie miał tor przeszkód
Na zdjęciu małe te kamyczki ,ale z ledwością je przenosiłam ....pewnie jeszcze ich tam trochę dodam ale albo syna ,albo ema muszę poprosić ,bo niektórych nie dam rady sama podnieść
Nawet na skalniaku bardzo nie widać ,ze tyle zabrałam
Tu na końcu ścieżki wylądowało drzewko ze skalniaka ....coś słabo go widać
Wiolu mój trawnik też nie najlepszy - pies wydziera na bieżąco
Jednak dziś za zimno na zdzieranie darni , zajęłam się sprzątaniem i kamieniami
Tam po lewej od ogniska w dół - mi zostało do zdarcia - poczekam na cieplejszy wolny dzień a gdzie patyki ,to będę zwężać rabatę i dokładać trawę
I widok z tarasu na nowy kamieniołom
A tu gdzie patyki przy płytach mam zamiar dołożyć ścieżkę łączącą bok domu z tarasem
Na bałagan nie patrz rewolucje trwają i jeszcze potrwają
Buziaki
Paulinka .....aż takie mocne ,to te rewolucje u ,mnie nie będą coś tam zamieszam w roślinkach i w kształcie trawnika
Buziaki
Ps. Nowa psinka slodkaaaa
Tu czekam na żonkile ,tulipany i czosnki
Zapory z rdzawych liści zdają jak narazie egzamin zamiast donicy ,muszę jakiś kamor przenieść ,bo lampa bywa przekrzywiana przez mojego drania
Fajnie to już wygląda a jak skończysz i roślinki się urosną to będzie extra
Czyli ta rabata na wprost tarasu do zmiany ?
Zdążysz zrobić....nie ma co jeśli zimno...ja też przystopowałam na razie ....
Buźka
Nasionka trojeści dostałam od dobrej duszyczki z forum. Sxkoda, że wcześniej Ci nie wpadła w oko bo bym się podzieliła a teraz już mam wysiane. Może jak coś mi wzejdzie to sadzoneczki będą. Albo spróbuj na wątkach bazarkowych zamieścić, że poszukujesz
I Ty sama te kamiory przetargałaś?! Już mnie kręgosłup boli