Asiu wtrącaj się ile dusza zapragnie ….piny śliczne -zapisałam
a z moimi kamieniami nie skończyłam jeszcze -one będą na całej tej rabacie ….na razie to są te, co udało mi się samej przenieść i na razie są po prostu rzucone ,gdzie popadnie
ogólnie w tej rabacie mam dużo kwiatów i póki one nie ruszą i ich nie wykopię ,to nie mogę skończyć przeróbki
dzięki temu pinowi od Ciebie https://pl.pinterest.com/pin/663295851348461122/
myślę ,żeby ten przebieg psi zrobić z płaskich kamieni ….bo najpierw myślałam ,żeby takie kwadratowe płyty ,jak mam na ścieżkach wmontować pomiędzy kamienie
….tu są co prawda prostokąty,ale bardziej myślałam o takich jak mam tu i na placyku i na ścieżkach z boku domu
….tylko porozrzucanych między kamieniami ….nie potrafię tego jakoś fajnie wytłumaczyć ,ani nie mam pina coby to pokazać
coś jak tu tylko z kamieniami dodatkowo
No Kochana, ależ poszalałaś z tym trawnikiem, fajnie to nabiera kształtu kamiole w zagajniku brzozowym to fajny pomysł, nawiązanie do Twojego rewelacyjnego skalniaka miałam robić opryski, ale zimnica, więc się wstrzymuję... buziaczki
Aniu cieszę się ,że pomysł kamieniołomu zyskuje aprobatę
co do ławeczki ,to kto wie ….może kiedyś i ławeczka dojdzie ….
a roślinki będę wykorzystywać te co mam ….może faktycznie porozrzucać tam danici ...myślę też o brązowych trawach ,miskantach ML i żółtych i pomarańczowych plamach koloru ,
….. nie wiem ,czy wyjdzie mi to co mi w głowie się utworzyło