Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

babka 11:46, 03 sie 2017

Lepsze miejsce na basen znalazłaś, ogród na tym zyskał
Maty na kilka lat starczą, akurat roślinki zdążą podrosnąć. Nawet fajnie to wygląda.
Zakupom u Ciebie nie ma końca. Szalejesz
paulina_ns 11:49, 03 sie 2017

Madziu fajnie,że basen przeniosłas w inne miejsce, zdecydowanie lepiej wylewalas taka ilość wody? Bo raczej z wodą nie przeniosłas
Lulilaj 11:54, 03 sie 2017

Pomysł z matą trafiony w 10-tkę . Zrobiło się jakby intymniej...

Bardzo fajne miejsce znalazłaś na basen. Równiutko, więc nie będzie niespodzianek w postaci przetarcia czy dziury i całkiem nieźle wygląda
A właśnie, ja też jestem ciekawa co zrobiłaś z wodą . Swoją drogą pewnie z 6 kubików się tam zmieści?
SlonecznyOgrod 12:41, 03 sie 2017

Kupowałaś przez internet roślinki? Mówisz ,że marne, mi też przyszły miniaturki w mini doniczuszkach, eh u mnie nie warte swojej ceny.
Słoneczniczka szorstkiego kupowałaś? Żebym wiedziała to dałabym Ci go tyle ile mam, bo już go rozdałam, ale jeszcze coś zostało.
Kasiolaaa 13:30, 03 sie 2017

Madziu oczywiscie ze wpadne i zaimpregnuję
Magleska 19:56, 03 sie 2017

lutroja napisał(a)
basen bliżej drzwi do domu i lepiej, trawa ocalała. Mój potwór tylko stoi i szpeci faktycznie. M się odgraża, że go sprzeda i w przyszłym roku nie będzie bo i tak nikt do niego nie wchodzi. Dzieci dorastają i już nie bardzo ich kręci taki basen chyba.

Ja też nie wiem jak długo będzie frajdą dla młodej trawa - jest małe żółte kółko ,ale mam nadzieję ,że krótko stał ,to szybko odbije
Magleska 19:59, 03 sie 2017

babka napisał(a)
Lepsze miejsce na basen znalazłaś, ogród na tym zyskał
Maty na kilka lat starczą, akurat roślinki zdążą podrosnąć. Nawet fajnie to wygląda.
Zakupom u Ciebie nie ma końca. Szalejesz

Jadę na oparach właśnie mam taką nadzieję ,że mikroskopijne cisy urosną ,zanim mata zbrzydnie
Dziś po dniówce w pracy ,to nic i się nie chce
Magleska 20:09, 03 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Madziu fajnie,że basen przeniosłas w inne miejsce, zdecydowanie lepiej wylewalas taka ilość wody? Bo raczej z wodą nie przeniosłas

Podlałam cały ogród przy okazji ,a resztę wylałam ,szaleństwo ciekawe jaki rachunek za wodę przyjdzie
Cały rozłożyłam i złożyłam od nowa ,jakieś 3 godziny mi to zajęło
Magleska 20:13, 03 sie 2017

Lulilaj napisał(a)
Pomysł z matą trafiony w 10-tkę . Zrobiło się jakby intymniej...

Bardzo fajne miejsce znalazłaś na basen. Równiutko, więc nie będzie niespodzianek w postaci przetarcia czy dziury i całkiem nieźle wygląda
A właśnie, ja też jestem ciekawa co zrobiłaś z wodą . Swoją drogą pewnie z 6 kubików się tam zmieści?

Dużo lepiej ,z przodu i tak mało siedzę ,więc mnie tak nie razi a kubików wody to wchodzi ok 4 chyba , wg wzoru .....rachunek pewnie będzie niezły
Podlałam cały ogród porządnie ,a resztę wylałam , tak było sucho ,że szybko wsiąkło
Magleska 20:18, 03 sie 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)
Kupowałaś przez internet roślinki? Mówisz ,że marne, mi też przyszły miniaturki w mini doniczuszkach, eh u mnie nie warte swojej ceny.
Słoneczniczka szorstkiego kupowałaś? Żebym wiedziała to dałabym Ci go tyle ile mam, bo już go rozdałam, ale jeszcze coś zostało.

Tak - kupowałam na all , też nie warte swojej ceny na pewno ....ale dobrze ukorzenione ,więc może się wezmą w garść
Szkoda ,że nie wiedziałam ,że masz ....zobaczę jak ta sadzonka urośnie ,a jak nie ,to będę się do Ciebie uśmiechać
Pierwszy raz takie marne zakupy zrobiłam ,pozostałe roślinki co kupowałam są fajne ,ale od sprawdzonych poleceń