To tu znaleziony ,chyba od Malkul mam nadzieję ,że nie łamię jakiegoś regulaminu , nie wiem jak linka wstawić ,a to kiepskiej jakości zrzut ekranu . Mam nadzieje ,że coś widać
My mamy basen 3,60 średnica i 90 wysoki. Mój mąż się uparł i dla syna kupił. Uważam, że dla 5 letniego dziecka to duży. Radość z basenu niesamowita. My też korzystamy
Twój jeszcze większy fajnie
Nasz stoi na kostce.
Widziałam u Ciebie radość dzieciaków niesamowita ....fajnie ,że na kostce ,równo i trawa nie zgnije ......,w przyszłym sezonie nasz będzie gdzie indziej
My chyba mamy taki sam Niespodziewana niespodzianka od eMa
Też w domu mam 5 latkę Przy wczorajszym upale 2 godziny siedzieli sobie w wodzie. Dzięki niemu córcia powolutku uczy się pływać a eM już przebąkuje o większym i głębszym...
Magda syrop miętowy jeszcze przede mną. Mięta coś nie chce mi rosnąć choć przy kompostowniku jest sztuka na 1 m wysoka. Zresztą, ogórki też muszę kupić bo z moich nic
Syrop zrobiony miętę co chwilę obcinam ,rośnie jak głupia ogórki dostałam 2wiadra od koleżanki ,bo moje malutkie jeszcze ,ale już też z nich zrobiłam 4 słoiczki małych korniszonków