Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Monia81 20:24, 07 kwi 2019

No to myśl Madzia o tym oczku, bo to fajna sprawa w ogrodzie i ten szum wody bajka, my swoje będziemy powiększać, nie wiele, ale zawsze coś no to podziałałaś dzisiaj nieźle, muszę się przyznać ale tak cichutko, że też troszku se podziubałam buziaczki Madziu i mam nadzieję, że za niedługo się zobaczymy, bo tęskno...
jolanka 20:30, 07 kwi 2019

Klony już takie listki mają? i wiśnie kwitną?

Ten kącik warzywny to normalnie salon się robi
Magleska 20:32, 07 kwi 2019

abiko napisał(a)
Taka inspiracja jak w pierwszym linku do Twojego stylu by pasowała i fajnie byś się zasłoniła z jednej strony

Aguś właśnie dziś młodemu pokazywałam ,że tak bym chciała -myślę ,że sami spróbujemy zrobić takie właśnie poziome białe listewki -....bo też mi się podobają bardzo -próbowałam w necie znaleźć ,ale albo drogo ,albo nie takie jak potrzebuje ...

czeka mnie malowanie budy psiej i półeczek przydaśkowych -zostawiam sobie tą robotę na koniec -wpierw muszę uporać się z przeprawdzką co poniektórych bylin

stare skrzynki robią za stołki i stolik

i moje grujeczniki cudowne na dobranoc

tawułki już ruszają i kocimiętka też

sylwia_slomc... 20:39, 07 kwi 2019

No to czekamy na grafikKącik gospodarczy coraz fajniejszy
Grujecznokowi paliło mi listki pierwsze dwa sezony w trzecim już był ładny
Magleska 20:44, 07 kwi 2019

Margerytka40 napisał(a)
Zazdroszczę deszczu bo u mnie nawet kropelka nie spadła. Dziś już podlewałam bo sporo roślin a szczególnie te nowo wsadzone czekały na wodę. A w tygodniu noc z wtorku na środę zapowiadają z przymrozkiem a tu magnolie zaczynają kwitnąć

Asia wczoraj to niezbyt byłam zadowolona z tego deszczu …..ale tak naprawdę ,to dobrze ,że popadało ,bo porządnie podlane jest

przymrozek ma być …...ech ….też mam pączki na mojej mikrusiej magnolii ….nie chciałabym ,żeby je ścięło …..
o tu jest to maleństwo ..chyba Suzan ….jeśli pamiętam ….nie wiem ,czy dojrzysz

trochę kamieniołomu

i znowu grujecznik

i zagajnik brzozowy -nieskończony jeszcze

Magleska 20:47, 07 kwi 2019

frezja napisał(a)
Co to za drzewka kwitnące?

Ewa na pierwszym planie to klony -ale nie pamiętam jaka odmiana

i kolejne kloniki też już puszczają listki

AnkaK 20:50, 07 kwi 2019

Pędzisz jak Pendolino! Śliczna wiosna. Po deszczu to dopiero wszystko buchnie. U nas susza okropna i nawadnianie już odpaliłem. Fajny masz ten kącik przydasiowo warzywny. Mnie wkurza trochę warzywnik i foliak na samym środku, ale przy bliźniaku nie ma właśnie jak schować.
Magleska 20:50, 07 kwi 2019

Nowa12 napisał(a)
Madziu pewnie już o tym było ale możesz napisać skąd masz te wiklinowe kule na rabacie? Bardzo mi się podobają.

Agata u Kapiasa kupowałam w zeszłym sezonie

Magleska 20:58, 07 kwi 2019

Monia81 napisał(a)
No to myśl Madzia o tym oczku, bo to fajna sprawa w ogrodzie i ten szum wody bajka, my swoje będziemy powiększać, nie wiele, ale zawsze coś no to podziałałaś dzisiaj nieźle, muszę się przyznać ale tak cichutko, że też troszku se podziubałam buziaczki Madziu i mam nadzieję, że za niedługo się zobaczymy, bo tęskno...

Monia ja też już bardzooooo za Wami tęsknię ….nie mogę się doczekać naszych spotkań …..o oczku myślę mocno -chciałabym ,ale trochę przeraża mnie to kopanie -podobno ,żeby rybki przeżyły to musi być ponad 1,20 głębokości ? …

Twoje jaką ma wielkość ? masz folię ,czy gotowca ? ….jak się spotkamy ,to zasypię Cię pytaniami o techniczne sprawy ,ok ?

Buziaki

fotki mi się kończą nie wiem ,czy już się nie powtarzam

Kim 21:00, 07 kwi 2019

Część Madziu chciałam się przywitać i od razu pochwalić Twój ogród masz pięknie tak wszystko na tip top. Pozdrawiam