Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 21:02, 07 kwi 2019

jolanka napisał(a)
Klony już takie listki mają? i wiśnie kwitną?

Ten kącik warzywny to normalnie salon się robi

Jola salon warzywny -brzmi dumnie chociaż to bardziej taki bajzlownik gospodarczy

klony i wiśnie w oczach się puszczają hihi
fotki na ukończeniu -jeśli się powtarzam ,to sorki

Buziaki
Magleska 21:08, 07 kwi 2019

AnkaK napisał(a)
Pędzisz jak Pendolino! Śliczna wiosna. Po deszczu to dopiero wszystko buchnie. U nas susza okropna i nawadnianie już odpaliłem. Fajny masz ten kącik przydasiowo warzywny. Mnie wkurza trochę warzywnik i foliak na samym środku, ale przy bliźniaku nie ma właśnie jak schować.

Ania jakie tam Pendollino -raczej osobowy hihi ….gdybym miała urlop ,to więcej i szybciej bym ogarnęła ….a tak ,to tylko w wolne dni mogę działać
a poza tym mój ogród mały

nawadnianie mam ręczne -stoję z wężem

dziękuję za pochwały mojego kącika bajzlownika cieszę się ,że jest trochę schowany i nie mam go na widoku -drażnił mnie tam na dole

….a przy bliźniaku masz rację -niestety jeden bok zajęty przez drugi dom -ale i tak masz piękny warzywnik i foliak też i ogród też

ostatnia fotka z sesji dzisiejszej na dobranoc

Magleska 21:09, 07 kwi 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
No to czekamy na grafikKącik gospodarczy coraz fajniejszy
Grujecznokowi paliło mi listki pierwsze dwa sezony w trzecim już był ładny

Sylwuś cieszę się ,że bajzlownik coraz lepszy -jeszcze mam tam troszkę planów
jak będę mieć grafik ,to zaraz do Ciebie piszę
Buziaki
AnkaK 21:12, 07 kwi 2019

To kocimiętka?
mrokasia 21:14, 07 kwi 2019

O rety, Magda, ale pędzi ten Twój wątek, kilka stron musiałam nadrobić!
Płyty przy tarasie wyszły świetnie. I bardzo podoba mi się miejsce na ławeczkę w brzozowym zagajniku .
U mnie sucho bardzo, dziś cały dzień przestawiałam podlewaczki, bo jak te startujące rośliny mają rosnąc jak tak sucho?
Buziaki
Monia81 21:15, 07 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Monia ja też już bardzooooo za Wami tęsknię ….nie mogę się doczekać naszych spotkań …..o oczku myślę mocno -chciałabym ,ale trochę przeraża mnie to kopanie -podobno ,żeby rybki przeżyły to musi być ponad 1,20 głębokości ? …

Twoje jaką ma wielkość ? masz folię ,czy gotowca ? ….jak się spotkamy ,to zasypię Cię pytaniami o techniczne sprawy ,ok ?

Buziaki

Madzia no będziemy właśnie pogłębiać i dołożymy jeszcze z metra albo więcej, no tak też czytałam, że przy rybkach warto mieć właśnie głębiej, no ale dziewczyny mają mniejsze głębokości i rybki im żyją chcielibyśmy rybeńki, ale nie wiem czy nasze kocurki dały by im przeżyć, albo całe dnie by spędzały nad oczkiem... my mamy folię, chociaż taki gotowiec plastikowy też mam, chcę go wykorzystać na dalszej części działki, bo kiedyś będzie drugie oczko buźka
Magleska 21:21, 07 kwi 2019

Kim napisał(a)
Część Madziu chciałam się przywitać i od razu pochwalić Twój ogród masz pięknie tak wszystko na tip top. Pozdrawiam

Bożenko też Cię witam i miło mi bardzo-chociaż do tego tip -top,to jeszcze trochę …..ciesze się ,że spodobał Ci się mój kamieniołom

jutro do Ciebie zajrzę ,bo już padam na pysk
Magleska 21:21, 07 kwi 2019

AnkaK napisał(a)
To kocimiętka?

tak chyba
Magleska 21:23, 07 kwi 2019

mrokasia napisał(a)
O rety, Magda, ale pędzi ten Twój wątek, kilka stron musiałam nadrobić!
Płyty przy tarasie wyszły świetnie. I bardzo podoba mi się miejsce na ławeczkę w brzozowym zagajniku .
U mnie sucho bardzo, dziś cały dzień przestawiałam podlewaczki, bo jak te startujące rośliny mają rosnąc jak tak sucho?
Buziaki

Kasiu a ławeczka też Ci się podoba hihi ….zajmę się nią na końcu
dziękuję za pochwały nieskromnie powiem ,że zadowolona jestem z tych zmian
współczuję podlewania -ja mam na kilka dni spokój -dolało konkretnie
Magleska 21:26, 07 kwi 2019

Monia81 napisał(a)

Madzia no będziemy właśnie pogłębiać i dołożymy jeszcze z metra albo więcej, no tak też czytałam, że przy rybkach warto mieć właśnie głębiej, no ale dziewczyny mają mniejsze głębokości i rybki im żyją chcielibyśmy rybeńki, ale nie wiem czy nasze kocurki dały by im przeżyć, albo całe dnie by spędzały nad oczkiem... my mamy folię, chociaż taki gotowiec plastikowy też mam, chcę go wykorzystać na dalszej części działki, bo kiedyś będzie drugie oczko buźka

Monia ja też się zastanawiam ,właśnie ze względu na psa ….bo nie wiem ,czy np. nie będzie częstych kąpieli uskuteczniać …..albo rybki będzie łapać hmmmm

buziaki