Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

AnkaK 21:53, 07 kwi 2019

Taka już duża? Czyli wcześnie startuje. Mus zakupić bo miododajna, a odkąd wyciepałam lawendy to pszczół mało.
Jaga w oczku kąpie się kilka razy dziennie więc to raczej pewnik, że psica będzie się moczyć.
Kasia_CS 00:16, 08 kwi 2019

Jeju, taka szybka kocimiętka?! Wow ja mam świeże krzaczki sadzone jesienią i przesadzane wczoraj, więc tylko trochę listków ma dopiero

Fajny kącik przydaśkowy, fajne stare skrzynki pobielone - lubię takie proste rzeczy. Muszę sobie zorganizować takie skrzyneczki, bo mam tylko jedną.
Kasiolaaa 06:35, 08 kwi 2019

sliczne wszystko jak zawsze tulipanki jak na drozdzach wyrosly bardzo masz ladny komplet ogrodowych siedzen zawsze sie zachwycam Twoją pracowitością i starannoscią Madziu
DorKa 08:21, 08 kwi 2019

Na szczęście,że nie masz urlopu bo byś się zajechała kobieto
U ciebie taka kocimięta a ja swojej na rabacie nie mogę odnaleźć
makadamia 08:33, 08 kwi 2019

O matko, nie wiem na jakich dopalaczach jedziesz, ale ja też chcę

Mimo bałaganu, już widać że ogródek coraz ładniejszy się robi.

A deszczu zazdroszczę: u nas miał padać w niedzielę, więc w sobotę dosiewałam trawnik a tu nic - cudna pogoda była, zaczęłam podlewanie
Niepokojąco wcześnie w tym roku
SlonecznyOgrod 14:41, 08 kwi 2019

Do świąt jeszcze zdążysz duzo zrobić. Z grubsza na pewno ogarniesz, zrobią obrzeże, wywieziesz darń, dosypiesz korę, coś przesadzisz,jeszcze posadzisz to co masz wynieść na drugą część i będzie na gotowo

O oczku myśl, oczko w ogrodzie jest fajne...
I tak myślę, że masz tyle klonów i dosyć gęsto posadzone, może któryś byś zabrała i posadziła koło oczka.
Koło oczka fajnie wyglądają też kosaćce syberyjskie.
la_estrellita 16:46, 08 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Aga cieszę się ,że chodniczki Ci się spodobały ….a kratki hmmm….
nie muszą się wszystkim podobać …..mi też tak sobie się podobają -wolałabym paski hihi ….-coś chcę dać na płot ,żeby z ulicy mnie nie było widać

coś jak w tych pinach …
https://pl.pinterest.com/pin/AYjzBFobK4rztEt4uNDhmYAJXaV3eKaSOOU0UFHvT8KfbEDPmHKVtGM/
https://pl.pinterest.com/pin/463167142908920046/

https://pl.pinterest.com/pin/534521049520168584/
na razie dałam to co miałam ,ale docelowo chcę zrobić paski …..

Ale paski to świetnie wymyśliłaś . Czad normalnie. Łatwo samemu zrobić, tylko czy wyjdzie taniej? Ja to bym zaraz kombinowała jak te kratki rozebrać i przerobić.
basia3012 22:28, 08 kwi 2019

Magleska napisał(a)

Basiu ja staram się w Niedzielę nie robić ,ale sobota mi zrobiła psikusa ,więc w sobotę miałam Niedzielę ,a dziś sobotę hihi była piękna pogoda

lecę zaraz do Ciebie zobaczyć te skrzynki

parę foteczek zostawiam

Madziu, wszystko piękne, uporządkowane, na tarasie przytulnie, roślinki kwitną. Tylko się cieszyć i oglądać. Ale te, chyba, betonowe świeczniki są super. Ja w tym roku trochę z betonu rzeczy robiłam i może dlatego tak na nie zwróciłam uwagę.
Oby dalej tak wszystko się udawało.
eVka 13:28, 09 kwi 2019

Biały kącik warzywnikowy wyszedł Ci cudnie, bardzo zazdroszczę, oczywiście pozytywnie, chyba też będę skrzynie na biało przemalowywać, żeby pasowały do białej ławeczki.

Pięknie masz
Magleska 16:06, 09 kwi 2019

AnkaK napisał(a)
Taka już duża? Czyli wcześnie startuje. Mus zakupić bo miododajna, a odkąd wyciepałam lawendy to pszczół mało.
Jaga w oczku kąpie się kilka razy dziennie więc to raczej pewnik, że psica będzie się moczyć.

Aniu dlatego na razie jeszcze mocno się zastanawiam chciałabym ,ale z drugiej strony nie uśmiecha mi się wiecznie mokry i brudny pies

kocimiętka taka młodziutka jest śliczna ,ale później to tak się pokłada trochę