Bożenko bardzo się cieszę ,że Ci się u mnie podoba
jest tyle pięknych ogrodów na forum -w różnym stylu,......do wyboru ,do koloru ....bardzo długo nie potrafiłam zdecydować w jakim kierunku iść …..i w sumie nie idę w żadnym - mam po mojemu po prostu -pomieszane z poplątanym
Buziaki
Aniu nie czytaj ….szkoda czasu ...nic mądrego nie wnoszę ...ten mój wątek to raczej wieczne dylematy, zmiany decyzji i wieczne przeróbki
cieszę się ,że wśród wielu pięknych kultowych ogrodów i mój się potrafi spodobać
miłe to ….bardzo
Kasiu trawnik tylko z daleka wygląda w miarę ok ... cały czas próbuję o niego walczyć( o ten na starej części ...na nowej będzie krótko koszone chwastowisko póki nie ogarnę tego co ma tam być )
Ewa tak ,to rzodkiewka ...jeszcze widzę ,że rukola wykiełkowała i koperek chyba
dziś idę na nockę i możesz nie wierzyć ,ale do ogrodu jeszcze nie wyszłam ….wyjdę tylko warzywnik podlać więc nie jest tak ,że non stop coś kopię ...są dni ,że mi się nie chce ,albo trzeba inne rzeczy ogarnąć ….
najważniejszą część przy domu mam powiedzmy skończoną (póki mi nie odbije i nie zacznę znowu zmieniać haha )..... a na drugiej części chciałabym ,żeby nie było bałaganu .....i marzy mi się ,żeby tam było małoobsługowo .....nie wyrabiam ,żeby wszędzie było ogarnięte ....
Sylwia jak tylko znajdę sposób ,to na pewno się nim podzielę
Buziaki za komplementy
Asiu dziękuję Kochana ale uwierz ….nie mam tak do końca wypieszczone ...obcinam bałagan na fotce i omijam rabaty ,które są zarośnięte chwastem nie daje rady mieć wszędzie tak jak lubię
a fotki.....to tak jak z modelkami -na żywo inaczej wyglądają
Ewuś dziękuję bardzoooo wiesz ,że masz Wielki udział w tworzeniu tego ogrodu -zawsze będę o tym pamiętać
Buziaki
Aniu
dziękuję bardzo
kup małego klonika i spróbuj …..wg mnie warto
Asiu Galgasiu dziękuję za komplementy szczerzę ząbki w szerokim uśmiechu
ciski potrzebują dużoooo kciuków …..żeby to jeszcze padły w całym kawałku ,to nie muszą tak pojedynczo co kilka i kilkanaście ….że nie wiadomo ,czy uparcie dosadzać nowe ,czy wprowadzić nowy gatunek
Kloniki aż świecą z daleka w tym słońcu. Mnóstwo pracy - ale efekty namacalne. Lubię oglądać fotki z twojego ogrodu, zawsze coś ciekawego sobie wypatrzę.
Pomysł z wiatą mi się podoba, tak więc popieram.
Za cisy trzymam kciuki.
Z remontem mam taki zawias że masakra. Wszystko rozgrzebane i zero pomysłu, dawno tak źle ze mną nie było. Myślałam, że jak rozkopię to coś się wyklaruje a tu lipa. Zaorałabym wszystko i zaczęła od nowa, ale na płaskiej jak patelnia działce Poza tym jest tak sucho, że kilof by się przydał na te bryły gliny.