Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

galgAsia 07:26, 22 kwi 2020

Pięknie, Madziu, się robi Wiosna jest magiczna
Trzymam kciuki za ciski, oby przetrwały

Buziaki
Magleska 14:00, 22 kwi 2020

Kim napisał(a)
Madziu pięknie u Ciebie wiem że się powtarzam ale co tu innego napisać
jak to sama prawda

Bożenko bardzo się cieszę ,że Ci się u mnie podoba

jest tyle pięknych ogrodów na forum -w różnym stylu,......do wyboru ,do koloru ....bardzo długo nie potrafiłam zdecydować w jakim kierunku iść …..i w sumie nie idę w żadnym - mam po mojemu po prostu -pomieszane z poplątanym
Buziaki

abes napisał(a)
Madziu, dzięki za odwiedziny u mnie, ja siedzę u Ciebie już od tygodni i sobie podczytuję, podziwiam, raz od początku, raz od końca Cudowny masz ogród, że o ilości pracy w niego włożonej nie wspomnę, lecę się dalej inspirować...

Aniu nie czytaj ….szkoda czasu ...nic mądrego nie wnoszę ...ten mój wątek to raczej wieczne dylematy, zmiany decyzji i wieczne przeróbki

cieszę się ,że wśród wielu pięknych kultowych ogrodów i mój się potrafi spodobać
miłe to ….bardzo

Katte napisał(a)
No twoja trawka też niczego sobie elegancka .
No i rabatki ...
U mnie , pochwalę się w sezonie jak już będzie po akcji przesadzanie

Kasiu trawnik tylko z daleka wygląda w miarę ok ... cały czas próbuję o niego walczyć( o ten na starej części ...na nowej będzie krótko koszone chwastowisko póki nie ogarnę tego co ma tam być )

Magleska 14:07, 22 kwi 2020

effka napisał(a)

Pomalutku, pomalutku, dla przyjemności, w końcu ogród ma nam sprawiać radość.
Ooo u nas też mnóstwo ziarenek wykiełkowało. Jutro będę kopać kolejną grzadkę. To chyba rzodkiewka? Śliczne fotki pokazujesz

Ewa tak ,to rzodkiewka ...jeszcze widzę ,że rukola wykiełkowała i koperek chyba

dziś idę na nockę i możesz nie wierzyć ,ale do ogrodu jeszcze nie wyszłam ….wyjdę tylko warzywnik podlać więc nie jest tak ,że non stop coś kopię ...są dni ,że mi się nie chce ,albo trzeba inne rzeczy ogarnąć ….
najważniejszą część przy domu mam powiedzmy skończoną (póki mi nie odbije i nie zacznę znowu zmieniać haha )..... a na drugiej części chciałabym ,żeby nie było bałaganu .....i marzy mi się ,żeby tam było małoobsługowo .....nie wyrabiam ,żeby wszędzie było ogarnięte ....

ale się rozpisałam
Buziaki
Magleska 14:11, 22 kwi 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Mam nadzieję, że znajdziesz sposób na perz
Piękna wiosna w ogrodzie, klony zachwycają. Poczytałam o cisach i chyba swoim też wodę ograniczę

Sylwia jak tylko znajdę sposób ,to na pewno się nim podzielę
Buziaki za komplementy

deszczowymaj napisał(a)
Madziu ja do Ciebie też zaglądam Lubię Tu być u Ciebie Pięknie masz ..wiesz ? podziwiam Cię nieustannie za Twoją pracowitość, za to jak masz wypieszczony ogród..ach Klony zachwycające i drzewka i wszystko

Cmok :*

Asiu dziękuję Kochana ale uwierz ….nie mam tak do końca wypieszczone ...obcinam bałagan na fotce i omijam rabaty ,które są zarośnięte chwastem nie daje rady mieć wszędzie tak jak lubię
a fotki.....to tak jak z modelkami -na żywo inaczej wyglądają

Anda napisał(a)
No to się naoglądałam Fajnie, że wrzuciłaś tyle fotek. Slicznie masz. Pracuś z Ciebie

Ewuś dziękuję bardzoooo wiesz ,że masz Wielki udział w tworzeniu tego ogrodu -zawsze będę o tym pamiętać
Buziaki
Magleska 14:13, 22 kwi 2020

Iwonka napisał(a)
Madzia cisom na stówę jest za mokro. Nie lej ich tyle
Zobacz jakie ładne są te na górce przy chodniku. Mają bardziej sucho, dodatkowo słońce odbija od ściany ciepło a z górki szybciej spływa woda. Te w szpalerze już takiego luksusu nie mają.
Moje żywopłotki, te sadzone rok temu i dwa, podlewam może raz na tydzień i to wcale nie obficie. Są ciemno zielone, z mnóstwem młodych przyrostów.
Klony przepiękne, tfu, tfu

Iwonka dobrze,nie będę już ich lać tylko raz na tydzień oki

klony ,wiesz ,że uwielbiam
buziaki

ps. jak tam Twoje rewolucje ? trwają ? bo nic nie piszesz,ani nie pokazujesz

Magleska 14:24, 22 kwi 2020

anabuko1 napisał(a)

Acha dzięki.
Nam wielką ochotę na klinika. Tylko boję się jak u mnie na wschodzie da radę.
Ja też żadnych roślin nie ukrywam .
Muszą sobie dawać radę na tej wyzynie lubelskiej .
Zimy bywają ostre a lata upalne.
Ale twoje rady są dobre.
Jak kupię to mniejszy.
I niech się daje sobie radę.
Abym trafiła tego co w głowie mi siedzi
Twohe wiosna w dalszym ciągu śliczna

Aniu
dziękuję bardzo
kup małego klonika i spróbuj …..wg mnie warto

galgAsia napisał(a)
Pięknie, Madziu, się robi Wiosna jest magiczna
Trzymam kciuki za ciski, oby przetrwały

Buziaki

Asiu Galgasiu dziękuję za komplementy szczerzę ząbki w szerokim uśmiechu

ciski potrzebują dużoooo kciuków …..żeby to jeszcze padły w całym kawałku ,to nie muszą tak pojedynczo co kilka i kilkanaście ….że nie wiadomo ,czy uparcie dosadzać nowe ,czy wprowadzić nowy gatunek
Rojodziejowa 18:32, 22 kwi 2020

Madziu jak Ci się sprawuje Kłosówka Miękka?
AgnieszkaW 19:07, 22 kwi 2020

Madziu, przyszłam pooglądać wiosnę w Twoim ogrodzie, ślicznie masz. Trawa taka piękna, zadbana, a skalniak bardzo grzeszy urodą
Gosialuk 21:27, 22 kwi 2020

Kloniki aż świecą z daleka w tym słońcu. Mnóstwo pracy - ale efekty namacalne. Lubię oglądać fotki z twojego ogrodu, zawsze coś ciekawego sobie wypatrzę.
Pomysł z wiatą mi się podoba, tak więc popieram.
Za cisy trzymam kciuki.
Iwonka 21:47, 22 kwi 2020

Magleska napisał(a)

Iwonka dobrze,nie będę już ich lać tylko raz na tydzień oki

klony ,wiesz ,że uwielbiam
buziaki

ps. jak tam Twoje rewolucje ? trwają ? bo nic nie piszesz,ani nie pokazujesz

Z remontem mam taki zawias że masakra. Wszystko rozgrzebane i zero pomysłu, dawno tak źle ze mną nie było. Myślałam, że jak rozkopię to coś się wyklaruje a tu lipa. Zaorałabym wszystko i zaczęła od nowa, ale na płaskiej jak patelnia działce Poza tym jest tak sucho, że kilof by się przydał na te bryły gliny.