Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

eVka 21:48, 08 maj 2020

Kasiek napisał(a)

Piekny masz ten widok...Zapiera dech w piersiach...Niech Ci nie przyjdzie do glowy jakos go zaslaniac, bo nakrzycze

Widok boski a jaki trawnik, Magda!!! BRAWO
Magleska 21:50, 08 maj 2020

Kasiek napisał(a)

Piekny masz ten widok...Zapiera dech w piersiach...Niech Ci nie przyjdzie do glowy jakos go zaslaniac, bo nakrzycze

Kasiu
masz pewne ,że nie zasłonię tego widoku ,bo sama go uwielbiam
jedynie co ,to czasami mnie nachodzą czarne myśli ,żeby mi ktoś się nie wybudował zaraz za płotem ....ale na to nie mam wpływu ,ani w totka nie wygrałam ,więc nie będę się na zapas przejmować

Buziaki
Magleska 21:53, 08 maj 2020

effka napisał(a)

Widok boski a jaki trawnik, Magda!!! BRAWO

Ewa ciiiii ,żeby nie usłyszał ...... w końcu jest przyzwoity .wertykulacja jesienna i wiosenna ,rozluznianie piachem ,odżywianie itp dało efekt ....jedynie muszę na chwasty go popsikać ,bo pełno się nasiało dziadostwa znowu ....

z bliska nie wygląda tak ładnie ,ale nie będę narzekać

andzia458 21:56, 08 maj 2020

Magda a te prostokątne donice, które pokazujesz na stronie 958 to gdzie kupiłaś?
eVka 21:58, 08 maj 2020

Magleska napisał(a)

Ewa ciiiii ,żeby nie usłyszał ...... w końcu jest przyzwoity .wertykulacja jesienna i wiosenna ,rozluznianie piachem ,odżywianie itp dało efekt ....jedynie muszę na chwasty go popsikać ,bo pełno się nasiało dziadostwa znowu ....

z bliska nie wygląda tak ładnie ,ale nie będę narzekać

Oki Oki, już go nie chwalę Trawnik to koszenie, nawóz i woda, tyle wystarczy. No czasami trzeba prysnąć mniszkiem na dwuliścienne.
sylwia_slomc... 22:47, 08 maj 2020

Magleska napisał(a)

Sylwuś ..... mam taką nadzieję -niech ruszy ,bo nie chce mi się przerabiać

dziękuję za achy
jutro mam w planie dalej walczyć z perzem

Buziaki

Mnie też jutro czeka walka z chwastami
sylwia_slomc... 22:50, 08 maj 2020

Magleska napisał(a)

Iwonka dokładnie .....przydałoby się coś takiego ..... często mam tak ,że zanim przeczytam zaległości ,to już sama nie wiem co napisać

....
i ten czas ....tak szybko leci ,że nie jest się w stanie wszędzie pisać .

...poza tym ,to czasem nie wiem co napisać -doradzać nie umiem ,a pisać samo pięknie ,to też nie wiem ,czy fajnie ....
może jakaś machająca łapka by się sprawdziła
Buziaki

Łapki są na Fb, a tu ze sobą rozmawiamy, spotykamy się zawiązują się przyjaźnie. Z łapką trudniej się zaprzyjaźnić niż z człowiekiem. Chciałabyś tu wejść i zobaczyć tylko łapki? Bo tak by pewnie było najczęściej, a tak to sobie pogadamy o tym i o tamtym
sylwia_slomc... 22:55, 08 maj 2020

Madzia W Harmonii z Wilkiem Myślę, że to trafne, bo mocno pod Wilczycę przecież robiony
Johanka77 22:55, 08 maj 2020

Zgadzam się z Sylwią!
Choć emotki by się przydały, bo te trzy buźki na krzyż czasem za mało na opisanie naszych emocji - a mamy tu różnorakie
Wani 08:38, 09 maj 2020

Magleska napisał(a)

Aniu porządeczek tylko na fotkach
cisy niestety marnie .....myślę ,że im za mokro w tym dole ....pewnie będe musiała wymienić niestety ....

Marnie znaczy nie wypuszczają żadnych przyrostów? U mnie jeden słabo i mąż stwierdził że do wymiany ale jak się przyjrzałam to widać że jednak walczy o życie Moje chyba słońce doświadczyło w zeszłym roku. Pierwsza tura miała założoną siatkę cieniującą, kolejne zaniedbałam w tej kwestii i niestety efekt widać.