Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 12:58, 07 maj 2020

ajka napisał(a)
Przychylam się do pochwał. Cudnie jest. ❤️

dziękuję bardzooo

Johanka77 napisał(a)

O to to to to to!!!

pożyjemy ...zobaczymy ....narazie musze skończyć z perzem ,żeby brać się za nowe rzeczy
poza tym tu zbyt wiele miejsca nie zostało od basenu do domku .....
raczej jestem za pomysłem Hani i pnączami na obudowę basenu

andzia458 napisał(a)
Jejciu, jak mi się podobają te ostatnie Twoje zdjęcia.! No wymiatają

bardzo bardzo dziękuję uczę się cały czas tych ładnych fotek
TAR 12:58, 07 maj 2020

ale ta Twoja wilczyca na fotce tarasu to jak pani na wlosciach
Magleska 13:01, 07 maj 2020

basia3012 napisał(a)

Ja z runianką miałam podobnie. Rosła u mnie na rabatach przy ulicy. Zamieniłam ją na trzmielinę. I teraz zamierzam ją ciąć w szeroki żywopłot o wysokości około 40cm.

Basiu tak,jak pisałam w poprzednich postach -na razie dam jej szansę ,bo zajmuje mnie nowa część ....ale jak już się odrobię ,to wtedy albo się wezmie w garść i zostanie ,albo pozmieniam
Buziaki
ps.
obsadziłam donice z własnych roślin -jeszcze liche ....może coś dokupię do nich i dosadzę

TAR 13:01, 07 maj 2020

a moje runianki te co rosna od lasu sa limonkowe, jak dostane jezówki to runianki ida do cienia w miare mokrego. juz tam spora ilosc rosnie i to bardzo ładnie, nawet kret im rady nie daje
Magleska 13:06, 07 maj 2020

kasiek napisał(a)
Powtórzę - skalniak obłędny! Klony cudeńka! Bardzo mi się podoba jak tworzysz - nowocześnie, elegancko i gustownie

Kasiu
Kochana dziękuję bardzooooo ....bardzo się cieszę ,że nie tylko mi się podoba
w domu nikt nie podziela mojej pasji ,więc tym bardziej cieszę się z tutejszego wsparcia
widziałam u Ciebie rozpierduchę schodów -na pewno wymyśliłaś coś tak fajnego ,że szczęka opadnie
Buziaki
chyba już nie mam nowych fotek jeśli się powtarzam ,to sorki

galgAsia 13:13, 07 maj 2020

Nie no, naprawdę nikt Cię nie wspiera? eeech, nie wiedzą, jaki skarb mają w domu
Magleska 13:16, 07 maj 2020

anabuko1 napisał(a)

Madziulka, masz taki niepowtarzalny, nietuzinkowy, piękny ogród

Aniu dziękuję Kochana powiem ci po cichutku ,że bardzo mi zależy ,żeby był tylko taki mój ,nie odgapiany .....chociaż wiele połączeń mam poodgapianych ,ale ogólnie w całokształcie ,żeby był taki ,że czymś się wyróżnia ....nie wiem ,czy mi się to uda ,bo nie mam ,aż takich zdolności , ani wiedzy ogrodniczej i wyobrazni projektantów .......

oczywiście nie zapominam również ile Kochanych osób z Forum ma wkład w mój ogród
bez Was nie udało by mi się osiągnąć tego etapu co jest teraz
nie chcę wymieniać ,żeby nikogo nie pominąć ,ale to dzięki Wam i temu Forum zaczynam czuć się dobrze w swoim ogrodzie .....jeszcze sporo pracy zostało ,ale lubię to

skończyły mi się nowe fotki ,pewnie się już powtarzam

Magleska 13:32, 07 maj 2020

TAR napisał(a)
a moje runianki te co rosna od lasu sa limonkowe, jak dostane jezówki to runianki ida do cienia w miare mokrego. juz tam spora ilosc rosnie i to bardzo ładnie, nawet kret im rady nie daje

Tarcia jak już ogarnę się z nową częścią ,to pewnie też ją przeniosę .....chyba ,że wezmie się w garść jak narazie mam za mało cienia na działce -mało drzew i wszystko młodziutkie

czytałam u Ciebie jakie fajne zakupy zrobiłaś ,ale ostatnio nie wyrabiam ,żeby wszędzie zajrzeć i jeszcze coś napisać -czasem po prostu nie wiem ,co pisać -że pięknie ,że fajnie ...ech może zmęczona po prostu jestem i jakoś nie mogę się ogarnąć ....

trochę fotek z nowej części -jeszcze na efekt trzeba poczekać ...

TAR napisał(a)
ale ta Twoja wilczyca na fotce tarasu to jak pani na wlosciach

To jej ulubiona miejscówka -ma dobre miejsce do obserwacji a niech tylko zobaczy sarnę ,czy zająca -zaraz jest pod płotem i szaleje ( dlatego mam tam pas trawy zostawiony specjalnie dla niej )

anbu 13:35, 07 maj 2020

Wszystkie zdjęcia mnie zauroczyły. Bardzo ładnie
Magleska 13:36, 07 maj 2020

galgAsia napisał(a)
Nie no, naprawdę nikt Cię nie wspiera? eeech, nie wiedzą, jaki skarb mają w domu

Asia
niestety nikt nie podziela mojej pasji jedynie chodzą dumni ,jak paw ,jak ktoś chwali efekty

no cóż .....nie wszyscy muszą być tacy jak my tu na forum -......dobrze ,że mamy własny klub ogrodniczy tu każdy rozumie ,że można się cieszyć z każdego kwiatka co wystawił główkę z ziemi i że można go obfocić w każdej fazie wzrostu