Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 07:29, 10 wrz 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu cudownie u ciebie ja juz wrzosow nie kupuje bo u mnie pomarzly za to u kogos lubie patrzyc

Cmok dziekuje ,

mrokasia 08:56, 10 wrz 2017

Magleska napisał(a)

Cmok dziekuje ,

Jak ładnie! Super wyglądają te red barony w tym miejscu. A trawniczek jak prościutko przycięty .
Tulopany wsadź za różami.
Już zamierzasz sadzić cebule? Bo ja się zastanawiam kiedy się za to zabrać...
Kindzia 09:07, 10 wrz 2017

Z tymi tulipankami...nie wiem ile tam miejsca przed różami masz, bo zdjęcie nie zawsze oddaje...ale chyba też bym za różami sadziła. Teraz sadzisz? Nie czekasz na październik? Pamiętaj, że jeżeli będzie ciepły listopad, to w grudniu Ci tulipany wykiełkują, nie spiesz się...

Na nowej będą cisy przy bramie. Chyba przesadzę też tutaj 5 kulek buksikowych, bo mi się gniotą gdzie indziej. Będzie rozplenica Moudry, chyba hortki i rozchodniki...nie wiem jeszcze do końca, chciejstw dużo, rabatka mała
Johanka77 09:16, 10 wrz 2017

Ale masz jesień! Już dyńki kupiłaś ozdobne? O!

Z wrzosami pamiętaj, żeby im dobrze namoczyć i rozciapciać na placek korzenie. Toszka mnie tak uczyła i nawet 6 egzemplarzy mi przezimowało (z trzydziestu )

Ja też wywaliłam wczoraj kłosówkę z podokiennej. Dziadostwo. A mówili mi...
sylwia_slomc... 09:40, 10 wrz 2017

Pięknie jesiennie
babka 11:17, 10 wrz 2017

Fajne wrzosowisko i jego towarzystwo. Barony rzeczywiście idealnie grają. A nie chciałabyś między Wrzosy położyć jednego, dwóch głazów? Może ciekawie scaliłyby rabatę ze skalniakiem ?
W ogóle to takie wrzosowisko fajnie by wyglądało na nierównym terenie czyli jakieś lekkich wzniesieniach ale to musiałoby być chyba gdzieś pod koniec rabaty?
No nie wiem, to takie luźne myśli niekoniecznie mądre i do zastosowania
kerii 12:37, 10 wrz 2017

Fajne wrzosowisko będzie tzn już jest teraz wszyscy wrzosy sadza a ja się zastanawiam gdzie by je posadzić

Na tulipany to chyba jeszcze za wcześnie ja czekam aż na rabatach będzie pusto i w tedy sadzę
Kasiolaaa 14:40, 10 wrz 2017

Ta dynia z falbanami wyglada jak duchhhh uuUuuUuuu
Magleska 20:52, 10 wrz 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Madziu cudownie u ciebie ja juz wrzosow nie kupuje bo u mnie pomarzly za to u kogos lubie patrzyc

Dziękuję za komplementa Powiem ci, że nie wiem jak będzie z zimowaniem ,bo u mnie wygwizdów straszny
Magleska 20:57, 10 wrz 2017

mrokasia napisał(a)

Jak ładnie! Super wyglądają te red barony w tym miejscu. A trawniczek jak prościutko przycięty .
Tulopany wsadź za różami.
Już zamierzasz sadzić cebule? Bo ja się zastanawiam kiedy się za to zabrać...

Dzięki red barony też mi się podobają trawniczek odgraniczony ekobordem od rabaty , wąsy tylko czasem przycinam
Tulipany dam za różami ,ale chyba jeszcze poczekam z sadzeniem