Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

mrokasia 13:27, 22 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ależ wypasione te kaliny Kwartet Ci upolowała . Pięknie będzie!
jolanka 13:38, 22 maj 2019

Agatko, czy to Tobie miałam podać adres szkółki od dziewczyn lub.? Skleroza nie boli
Jeśli tak, to podam na priv
eVka 13:44, 22 maj 2019

Piękny wiąz Agatko, to Camperdownii? A kaliny jak malowane
Co do ustawienia jakś cięzko mi coś doradzić bo ja to symetryczno-prostolinijna jestem
Brzozowadzie... 14:59, 22 maj 2019

kwartet napisał(a)
Na lewo z nią tak żeby z za sosny wystawała i jeszcze poprosze o wysokośc płotu.Klona to bym przesuneła tak żeby słupkek przysłaniał( zboczenie słupkowe mam).
Jak byś mogła jeszcze zdjęcie od podjazdu zrobić.
widzę ,widzę

Aniu, dla Ciebie wszystko Choć z tym słupkiem mały kłopot, szerokie okno mam, zależy gdzie stanę, czasem się składa z drzewkiem Ale przesunęłam, kalinę też.
Wysokość płotu 160cm, przepraszam, że dopiero teraz ale po placówkach jeździłam.
Lecę focić w deszczu
Brzozowadzie... 15:00, 22 maj 2019

mrokasia napisał(a)

kokietka

Realistka
Brzozowadzie... 15:01, 22 maj 2019

mrokasia napisał(a)

Ależ wypasione te kaliny Kwartet Ci upolowała . Pięknie będzie!

No powiem Ci, że zacieram rączki, tylko cholera leje non stop, wrr. Ale kaliny przecudne, no będzie fajnie, czuję w kościach. Kwarteta to ja ozłocę.
Brzozowadzie... 15:02, 22 maj 2019

jolanka napisał(a)
Agatko, czy to Tobie miałam podać adres szkółki od dziewczyn lub.? Skleroza nie boli
Jeśli tak, to podam na priv

Nie mi, ale jeśli podasz, to może skorzystam Uściski!
Brzozowadzie... 15:02, 22 maj 2019

effka napisał(a)
Piękny wiąz Agatko, to Camperdownii? A kaliny jak malowane
Co do ustawienia jakś cięzko mi coś doradzić bo ja to symetryczno-prostolinijna jestem

A we mnie dwie natury, lubię powtarzalność ale nie pod linijkę
Edit: Tak to ten wiąz. Ja go nie lubię To drzewko mojego M Choć może nie tak, on mi nie pasuje do mojego leśnego ogrodu, sam w sobie jest bardzo ok. Chłopaki czekają, kiedy dorośnie do ziemi, mają nadzieję na kryjówkę
eVka 15:13, 22 maj 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

A we mnie dwie natury, lubię powtarzalność ale nie pod linijkę
Edit: Tak to ten wiąz. Ja go nie lubię To drzewko mojego M Choć może nie tak, on mi nie pasuje do mojego leśnego ogrodu, sam w sobie jest bardzo ok. Chłopaki czekają, kiedy dorośnie do ziemi, mają nadzieję na kryjówkę

No tak, w leśnym klimacie ogrody powtarzalność pod linijkę jest zabroniona, psuje klimat. Rzeczywiście ten wiąz bardziej do leśnego średnio ale i tak jest ładny. Moja koleżanka ma i jest świetną kryjówką dla dzieciaków i pająków
mrokasia 15:24, 22 maj 2019

Mnie się bardzo podobają wszelkie płaczące, parasolowate drzewka. Pod warunkiem, że są młode . Potem te parasole jakoś tracą na uroku wg mnie...