Hortensje są w donicach aż do zimy i dopiero po pierwszych przymrozkach je usuwam
Ten kot w pułapce, zjawiskowy
U nas też letnie klimaty - lipy już kwitną. Zwariowany rok
Anitko tym bardziej dla mnie to zaszczyt. Ogromnie dużo wspólnych rzeczy mamy począwszy od miłości do ogrodu, do piesków zdolności do wiankowania i rodzinne tereny Jaki świat jest mały. Zapewniam wszystkich, że OGRÓD NA WICHROWYM WZGÓRZU jest cudowny!!!niepowtarzalny☺fotki nie oddają uroku. Anitka stworzyła dla siebie ogród w wyjątkowym stylu, całkiem innym od mojego bałaganiku ale bardzo mi się podoba i dobrze się w nim czułam. Jeszcze raz baaaaaaardzo dziękuję za zaproszenie!!!
Oooo tego kadru jeszcze nie widziałamFajnie jak goście zaglądaja bo pokazują coś nowego zawsze
Anitko ogród zachwyca, jest cudnie, bardzo zazdroszczę Ci, ale tak pozytywnie
Niezła ta kuna
oj ....tak długo to nie chcę czekać ....mam nadzieję ,że jak się znowu spotkamy ,to nauczysz mnie takie robić ... jeszcze raz dziękuję za kfiatuchy wszystko posadzone i żyje
o i kotek złapany w pułapkę a co to za doniczki poustawiane na rabacie ? sadzisz coś nowego ? ps. śliczne kadry
Fajne miałyście spotkanie, kiedyś zaglądałam do ogródka Agaty, sympatyczna miniaturka mnie przyciągnęła Cudnie uchwyciła to światło Podbijam za Madzią pytanie o doniczki Będzie nowe nasadzenie?