Znów zostawiam swój zachwyt nad Twoim ogrodem. Fajnie jak wszyscy domownicy biorą udział w takim wielkim sprzątaniu. Mój syn też był bardzo zdziwiony, że trawa jeszcze do koszenia. Ogród piękny o każdej porze roku, ale to przecież nie przypadek, to Wasza ciężka praca nad nim.
Anitko, bardzo pięknie posprzątaliście. U mnie wszystko będzie czekać do wiosny,jestem po operacji barku, eM sam ma już za dużo obowiązków. Ale miło się patrzy na Wasz porządeczek
Podziwiam Twój niesamowicie zadbany ogród. Wszystko takie dopieszczone. A kamienne "wykopaliska" są idealne i mają swój klimat. Pozdrawiam cieplutko
U mnie pod domem tak samo, w ogrodzie jeszcze nie wiem, ale pewnie też.... Za wcześnie ten śnieg jak dla mnie
No patrzcie u Was zima a u mnie zielono
No i dobrze, od razu dekoracja świąteczna jestJa się wyrobiłam z nakryciem tylko 1/3 wrzosów, reszta czeka, może dziś mi się uda jak ze śniegu otrząsnęPocieszam się, że jeszcze będzie ciepło.
U mnie też podobne widoki Pozdrawiam
Oj, będzie. Dobrze,że posadziłam tak późno to nie zaczęły wschodzić za wcześnie, bo tak kiedyś miałam, w grudniu z ziemi wychodziły.
Dzięki, pewnie dalie przywozili
Pewnie u Was też od wczoraj biało Poprószyło wczoraj wieczorkiem, wracałam do domu w nocy, fajna śnieżyca mnie dopadła, takie wielkie płatki śniegu, jak w bajce W przelocie rano do samochodu