Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Kasia_CS 08:08, 09 kwi 2019

O nieeee.... jak z żurnala! Boskie miejsce stworzyłaś, wszystko do siebie mega pasuje, każdy drobiazg w klimacie - nota bene fajne perełki wynajdujesz i świetnie je łączysz
Anda 08:17, 09 kwi 2019

Dołączam do chóru pochwalenego Piękna wiosna u Ciebie, taras i kąciki. Bardzo lubię takie kamienne ściany. W Belgii tez są takie domy i zawsze jak tam jestem, to sobie do nich wzdycham
Driakiew mnie zaskoczyła, ale doczytałam, że niedawno kupiłaś, więc juz wszystko jasne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kamcia 08:52, 09 kwi 2019

Ja też dołączam

Pieknie, pieknie.
sylwia_slomc... 09:22, 09 kwi 2019

Ty wiesz co ja myslę na temat Twojego talentu
Na tarasie bomba, w domku bomba i bardzo pasuje do calutkiej reszty domowych dekoracji, utrzymałąś w klimacie, a on jest niepowtarzalny bo Ci w sercu gra
Niebieska paleta u mnie już jest wolna Poganiaj Emusia, co to za prezenta z takim opóźnieniem
Patrzac na to co już w tym sezonie poczyniłaś, kącik pewnie pobije na głowę wszystkie jakie do tej pory widziałam
BKosimkArt 10:11, 09 kwi 2019

Anitka napisał(a)

Cudny kącik!!!
Eonium śliczne, muszę takie zdobyć, zawsze mi się podobało ale nie trafiłam nigdzie.
Kokesz 11:47, 09 kwi 2019

Ślicznie
Zazdraszczam talentu i konsekwencji w wystroju
Ja tej konsekwencji dopiero się uczę no a talentu w temacie jak coś zrobić z niczego u mnie niestety brak chyba, że w pichceniu tam mam wenę twórczą zawsze

Kusi mnie carex elata aurea. Na rabatę pod kompostownikiem, do półcienia, między kulki buksowe zamiast Liriope bo się zlewa albo tatarak trawiasty ogon albo Konwalnik silwer mist.
Wiem, że swojego wydałaś, nie byłaś zadowolona?
eVka 14:15, 09 kwi 2019

Padłam i ni dam rady długo wstać! Anitka te zakątki tarasowe niesamowite, komoda z przesuwanymi metalowymi drzwiami, ta kratka z narzędziami ogrodniczymi, sukuletny, no wszystko. Klimat jak z angielskich a może południowych ogrodów, sama nie wiem!
Skąd bierzesz te rzeczy?
Magleska 15:43, 09 kwi 2019

wow kolejne cudowne miejsce u Ciebie świetnie ….nie mogę wyjść z zachwytu
Gosialuk 17:32, 09 kwi 2019

Też uważam, że takie wyczucie mają tylko wybrani, a reszta ich naśladuje. Wszystko do siebie pasuje, jakby od zawsze tam było. Podziwiam. Brawo
deszczowymaj 18:49, 09 kwi 2019

O kurka wodna jak pięknie ..brak słów
podziwiam za tak umiejętny dobór wszystkiego pasuje do siebie idealnie