Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

April 09:12, 17 paź 2018

No ja właśnie też To trzeba się będzie kiedyś spiknąć
AgataP 10:29, 17 paź 2018

Luśka ale mi smaka tą szarlotką narobiłaś, a ponieważ jestem uziemiona z dzieckiem w domu może coś stworze - idę przetrzepać swoje zbiory
Kasia_CS 15:18, 18 paź 2018

Cudownie to wygląda swietny miał ktos pomysł

Łucja, dostałam info, że mi wysłali paczkę z roz.. i mam zgryz, bo obawiam sie, że kurier mi na jutro tego nie dostarczy i beda się gdzieś kisić przez weekend...też dostałas info?
anka_ 15:48, 18 paź 2018

Super te fotki placu Europejskiego. Muszę kiedyś na żywo zobaczyć , tym bardziej że moja córka mieszka niedaleko.

Wiesz Łucjo, mój eM też pierwszy do próbowania.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
inka74 16:41, 18 paź 2018

Ten plac pięknie wygląda, bardzo europejsko. Muszę kiedyś zrobić za dnia zdjęcia nowego parku miejskiego u mnie i skwerku z fontanną ze szklana kulą póki jeszcze są
Gruszka_na_w... 23:08, 18 paź 2018

Gdybym w drodze do pracy mijała tak piękne miejsce, to nie wiem, czy dochodziłabym o czasie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
tulucy 23:16, 18 paź 2018

Tam muszę przejść się specjalnie... Po drodze mijam inne, nie tak ładne, może za świeże... Za to za rok powinny dać czadu...
W ogóle po drodze do pracy robią mi teraz ścieżki rowerowe i remont chodników i całej trasy w sumie. I nowe nasadzenia, róże jakieś, wyglądają na rugosy, trawy miskanty, kosodrzewiny... Ładnie będzie...
mirkaka 12:09, 22 paź 2018

Przepiękny Plac Europejski, tak jakby staw w centrum miasta
Poczytałam o pysznościach i szarlotce, aż ślinka leci
tulucy 08:12, 31 paź 2018

Zgubiłam gdzieś wenę i czas...

Ale pogoda obiecująca, moźe coś jeszcze podziałam.
Póki co udało mi się posadzić 7 nowych róż i przesadzić 6 borówek. Zostały mi jeszcze 2 borówki i 2 jagody kamczackie. 6 róż zadołowanych, czeka na przerobienie rabat. Nie udało mi się ogarnąć tematu jesienią, mam nadzieję, że wiosną ruszę pełną parą i zamknę temat

Nie złe chryzantemy położone przy zespole deszcz i wiatr, inne mają się dobrze

Niektóre myślą o wiośnie chyba już (Royal Kopenhagen), a Red Leo się rehabilituje za ubiegły rok

Gruszka_na_w... 19:34, 03 lis 2018

A gdzie grzyby?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies