Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

Magleska 21:33, 13 cze 2022

Lucy masz piękny busz na rabatach
trzymam kciuki za młodego-na pewno nadrobi wszelkie zaległości -przecież to nie jego wina ,że ma problemy zdrowotne .
tulucy 21:50, 13 cze 2022

Magleska napisał(a)
Lucy masz piękny busz na rabatach
trzymam kciuki za młodego-na pewno nadrobi wszelkie zaległości -przecież to nie jego wina ,że ma problemy zdrowotne .

A czyja??? Kto mu kazał grać w piłkę i do tego tak ofiarnie???
tulucy 21:53, 13 cze 2022

lilarose napisał(a)
Łucja, niesamowite ile róż już u Ciebie kwitnie- u mnie jeszcze większość w pąkach
Białego ostrogowca też w tym roku będę miała- zdobyłam nasiona, zrobiłam masę wysiewów i liczę na efekt wow

Wiem, że dużo mi kwitnie, ale... W stosunku do całości stanu posiadania to znowu nie aż tak dużo

Ostrogowce są świetne, bardzo się ucieszyłam, kiedy udało mi się dorwać sadzonki białego.
tulucy 21:54, 13 cze 2022

antracyt napisał(a)
Ożanka się super komponuje z czarnym bzem

Też mam takie wrażenie. Rok temu wcisnęłam tam jedną. Teraz podosadzam. Jak zrobię tam porządek.
mrokasia 23:02, 13 cze 2022

U mnie na razie nie zauważyłam siania się ożanki. Za to kłosowiec wysiał się w ilościach hurtowych.
Magara 00:45, 14 cze 2022

tulucy napisał(a)
Daga, też się sieją. Bardzo. Jak chcesz, to jak znajdę jeszcze, to zrobię fotki. Wieczornika też. W celach edukacyjnych

Dawaj ile wlezie Już podjęłam decyzję o nowych rabatach No trzeba gdzieś nadmiary zagospodarować
antracyt 08:53, 14 cze 2022

Magara, nowe rabaty? Niemożliwe A jeszcze przed chwilą się zarzekałaś, że tyle wystarczy
tulucy 09:02, 14 cze 2022

mrokasia napisał(a)
U mnie na razie nie zauważyłam siania się ożanki. Za to kłosowiec wysiał się w ilościach hurtowych.

Kłosowca trochę wypieliłam właśnie ostatnio.

Magara napisał(a)

Dawaj ile wlezie Już podjęłam decyzję o nowych rabatach No trzeba gdzieś nadmiary zagospodarować

I bardzo dobrze. Trawnik to ten tego.. no dobrze, trochę go powinno być, ale żeby aż tak dużo?

antracyt napisał(a)
Magara, nowe rabaty? Niemożliwe A jeszcze przed chwilą się zarzekałaś, że tyle wystarczy

Hehe, każda chyba przez to przechodzi
Gruszka_na_w... 10:09, 14 cze 2022

tulucy napisał(a)

A czyja??? Kto mu kazał grać w piłkę i do tego tak ofiarnie???

Jak się w genach odziedziczyło waleczność i wytrwałość, to trudno zmienić swój charakter.
Będzie dobrze. Egzamin czerwcowy być musi, bo takie są procedury. Komisje egzaminacyjne to nie pluton egzekucyjny.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
tulucy 10:33, 14 cze 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Komisje egzaminacyjne to nie pluton egzekucyjny.

Obawiam się, że pani od matmy starczy za cały pluton sama jedna Szkoda, że nie chciała Wojtka posprawdzać z poszczególnych działów, jak do niej chodził prosić w maju. On ma indywidualną ścieżkę z matematyki i nie musiał chodzić na lekcje. A ona uznała, że jak nie chodził, to ona go pytać nie będzie.

O procedurach wiem. Młody nie miał ani jednej oceny w drugim semestrze. Gdybyśmy nie wnioskowali o egzamin klasyfikacyjny, to wtedy od razu poprawkowy w sierpniu. Ale wnioskujemy oczywiście, wczoraj podanie zawiozłam.

Jutro mam urlop z tego powodu. Wcześniej miałam mieć ten urlop z powodu wizyty u ortopedy i ewentualnego zdjęcia gipsu. Ale to musi poczekać. Ważniejszy egzamin. Potem jadę z córką szukać dla niej sukienki na bal na zakończenie szkoły. Potem chyba będę mogła w końcu do ogrodu iść.