Lucy masz piękny busz na rabatach
trzymam kciuki za młodego-na pewno nadrobi wszelkie zaległości -przecież to nie jego wina ,że ma problemy zdrowotne .
Jak się w genach odziedziczyło waleczność i wytrwałość, to trudno zmienić swój charakter.
Będzie dobrze. Egzamin czerwcowy być musi, bo takie są procedury. Komisje egzaminacyjne to nie pluton egzekucyjny.
Obawiam się, że pani od matmy starczy za cały pluton sama jedna Szkoda, że nie chciała Wojtka posprawdzać z poszczególnych działów, jak do niej chodził prosić w maju. On ma indywidualną ścieżkę z matematyki i nie musiał chodzić na lekcje. A ona uznała, że jak nie chodził, to ona go pytać nie będzie.
O procedurach wiem. Młody nie miał ani jednej oceny w drugim semestrze. Gdybyśmy nie wnioskowali o egzamin klasyfikacyjny, to wtedy od razu poprawkowy w sierpniu. Ale wnioskujemy oczywiście, wczoraj podanie zawiozłam.
Jutro mam urlop z tego powodu. Wcześniej miałam mieć ten urlop z powodu wizyty u ortopedy i ewentualnego zdjęcia gipsu. Ale to musi poczekać. Ważniejszy egzamin. Potem jadę z córką szukać dla niej sukienki na bal na zakończenie szkoły. Potem chyba będę mogła w końcu do ogrodu iść.