Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 16:59, 03 paź 2023

Joku napisał(a)
Dopisuję się do grona zachwycających się twoim ogrodem. Masz talent do tworzenia udanych kompozycji kwiatowych.
Niektóre kompozycje wyszły przypadkiem, inne gdzieś podpatrzone i wyłowione z pamięci w momencie szukania roślin czy ich sadzenia.
Iwonka 17:01, 03 paź 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie muszą być na ten sezon mogą być na wiosnę
Zobaczę na wiosnę czy te bordo rozchodniki, które mam teraz ukorzenione dla znajomej wybarwią się i powtórzą cechy. Na razie zzieleniały, ale ładnie wypuściły młode listki, ale też zielone. Pędy ścinałam w sierpniu.
Iwonka 17:04, 03 paź 2023

anpi napisał(a)

Cudownie...!!! Reszta ogrodu również Zmienia się jak w kalejdoskopie, ale każde spojrzenie - z innej perspektywy, czy o innej porze roku czy dnia- zachwyca!!! Pięknie tworzysz(przetwarzasz) ciągle-ten ogród!
W swoim ogrodzie mamy tendencję do robienia tych samych fotek. Dlatego zdjęcia odwiedzających są tak fajne bo inne. Pozdrawiam Aniu, w przyszłym sezonie już na pewno dojadę do Ciebie
Iwonka 17:05, 03 paź 2023

darkowa napisał(a)
Jest pięknie
A ja pięknie dziękuję za pochwały.
Iwonka 17:07, 03 paź 2023

Nowa12 napisał(a)
Ja też moje Pinky Winky gdzieś wcisnęłam na tył rabaty pod tuje a to naprawdę ładne hortensje są.
Tak zgadzam się, to naprawdę fajne hortensje, niesamowicie sztywne, przeżyły na baczność wszystkie ulewy.
Iwonka 17:07, 03 paź 2023

Kokesz napisał(a)
Ehh...przepięknie też bym się najchętniej wprosiła na oglądanie
Zapraszam
Iwonka 17:09, 03 paź 2023

Muszelka napisał(a)
Jestem ZACHWYCONA Twoim ogrodem. Bajka!
Muszelko moim kadrom daleko do twoich, uwielbiam twoje zdjęcia, to dopiero jest bajka niezależnie od tego co focisz.
Iwonka 17:11, 03 paź 2023

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Jak to dobrze, że Twoi chłopcy wyrośli z drewnianego domu. Dzięki temu powstało tak cudowne miejsce. Piękne bylinowe kompozycje, wzbudzające zachwyt łany hortensji. Pełen zachwyt.
Haniu też mnie to cieszy Poza tym, gdyby nie nasze forum, nigdy by tego wszystkiego nie było.
Wczoraj odjechał kolejny relikt przeszłości, betonowe, bordowe gazony. Szczęśliwa ja
Iwonka 17:14, 03 paź 2023

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Wpadłam na chwilkę i odwiedzam znajomych. Iwonko to już inny ogród alż cudowny jak angielski. Pozdrawiam serdecznie
Małgosiu jak dobrze cie widzieć choć wirtualnie Pozdrawiam cieplutko i melduję, że czasem fb mi twoje piękności podpowiada, super.
Iwonka 17:16, 03 paź 2023

Krakus napisał(a)

no zgadzam się w 100% fajne ujęcie i opisy z innej perspektywy niż właścicielka
Ja też się cieszę, że Dziewczynom chciało się tyle zdjęć zrobić, super spojrzenia, nie jest nudno u mnie