Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Gosialuk 18:07, 15 sie 2024

To może i ja się dołączę? Jeśli nas Aga w takiej ilości nie wyrzuci?

Iwonka lipiec przepiękny.
Agatorek 18:29, 15 sie 2024

Nie wyrzucę . Tylko dajcie znać co najmniej dwa tygodnie wcześniej .

Iwonka, pięknie masz w każdym miesiącu ❤️❤️❤️
Magleska 20:59, 15 sie 2024

Iwonka jest zjawiskowo -napatrzeć się nie mogę

ach do Agi też bym się wybrała ,ale narazie mam maraton w pracy na maksa -dopiero pazdziernik mam luzniejszy ( zaległy urlop )

Buziaki
Agatorek 21:44, 15 sie 2024

Madzia, zapraszam w takim razie w październiku
Rojodziejowa 16:26, 16 sie 2024

Iwonka, rdest Seven Oaks Village masz z czym zestawiony?
abiko 17:01, 16 sie 2024

Tak to zdecydowanie czas ogrodu Iwonki. Uwielbiam te zestawienia. Ja mam blisko, rowerem dam radę z powrotem wypchnę na górę
Iwonka 10:36, 17 sie 2024

Sylwia w drugiej połowie sezonu dużo koloru u mnie a i większe kępy bylin robią robotę.

Bożenko wrzuciłam najładniejsze fotki, takie czarowanie rzeczywistości

Asia molinia o którą pytasz to odmiana Heidebraut, jak kiedyś wpadniesz to ci odkopię. Fajnie wygląda solo, w masie klosy wchodzą na siebie i robi się misz masz.

Lidzia łapię kadry jak jest fajne światło i omijam rabaty których nie lubię

Marta mam dobre światło na działce, przed południem czy po zawsze dobre zdjęcia wychodzą, a jesienią nawet w południe.
Wyjazdy są świetne, na pewno coś wymyślimy.

Asia mam nadzieję, że jakiś termin się wykluje Mogą być i dwa auta

Gosia przy Agi hektarach można wielu zwiedzających przemycić Najgorzej terminy dograć. Lipiec u mnie kolorowy, ten rok sprzyja kwitnieniu.

Aga dziękujemy za zaproszenie, uprzedzimy na pewno! Co do moich nasadzeń to widziałaś, ogród od 24 lat tworzony, bywa lepiej lub gorzej

Madzia wiesz, że czarujemy aparatem kochana Może uda nam się wspólnie w październiku wyskoczyć...

Asia chodzi ci o rdest przy drewutni, ten wysoki? Kupiłam go jako no name himalajski, ale tez pasuje mi do nazwy którą sugerujesz. Z czym zestawiony? No teraz misz masz, zapraszam, zobaczysz sama

Abiko rowerem jeszcze nie byłaś, trasa spoko, nawet ścieżkę nam na dole zrobili, górka? No faktycznie wyzwanie Wpadnij koniecznie!

Rojodziejowa 10:43, 17 sie 2024

Iwonko, kupiłam ten rdest ostatnio i wyszukało mi, że go masz u siebie. A w którym miejscu go masz, to właśnie nie mam pojęcia
Ten mój ma długie i cieniutkie kwiatostany i jest bardziej różowy niż czerwony
Iwonka 10:50, 17 sie 2024

Asia odbierz priv Mam taki różowy, ale też ładny karminowy.

Na pierwszej fotce różowy, kwiatostan długi, wąski. Na drugiej karminowy, kolor obłędny i kwiat grubszy.

Iwonka 11:41, 17 sie 2024

Hurt lipcowy tym razem w pionie