Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzgórze chaosu

Wzgórze chaosu

Iwonka 09:16, 29 wrz 2024

Juzia napisał(a)
Wolę zamglenie
Bardzo romantycznie
Zamglenie w ogrodzie, przyrodzie też uwielbiam. Jest klimacik
Natomiast boję się go bardzo na drodze, nie lubię i nie polubię.

Magara napisał(a)
Iwonka, cudne zdjęcia, cudny ogród, cudne rośliny w cudnej kondycji Poproszę o przepis
Chaosu u Ciebie nie ma ani grama Widać, że wszystko przemyślane, a wygląda super, super naturalnie, baaardzo Ci tego efektu zazdroszczę
Daga po latach działań ogrodowych mam przemyślenie, że na pewno nowe miejsce na obsadzanie chciałabym jedynie w pakiecie reinkarnacji Mogłabym wtedy w wątku projektowanie napisać:
Cześć, mam na imię Iwona, mam 30 lat i zaczynam ogrodową przygodę.
Dziękuję, że w poprzednim wcieleniu już tyle ziemi przeorałam i trochę roślin zasadziłam.
Mój portfel i kręgosłup nieco teraz odpoczną...

Wracając na ziemię napiszę jedynie, że cieszę się że doszłam do etapu, że nie chcę ogrodu botanicznego i powtarzam to, co dobrze u mnie rośnie.
Ten sezon obfitował w zakaz ciężkiej pracy, przycięłam jedynie żywopłoty i ruszyłam górkę z kamieniami.
Relaksowałam się przy plewieniu i stwierdzam, że jest ok, ogród daje radę

Basieksp napisał(a)
Taka magia w ogrodzie Pięknie
Basia niektóre kadry bywają magiczne. Już wiem, skąd najlepiej robić u mnie fotki.
Ale uwierz, kto był u mnie ten widział że czasem trzeba wleźć w rabatę albo w jakiś zakamarek i pstrykać Tak sobie to posadziłam

Kordina napisał(a)
Iwonko, zdjęcia wręcz poetyckie poczyniłaś
Bożenko tak jak Basi powyżej pisałam, magia fotek, światła i wchodzenia w takie części ogrodu, które dobrze się fotografują

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
I w upalne dni, i w te mgliste ogród wygląda znakomicie. Można się napawać soczystą zielenią i urodą rabatowych kompozycji.
Wszystkiego dobrego Iwonko.
Haniu dziękuję za życzenia! W tym sezonie jak na moje wcześniejsze możliwości przerobowe zdecydowanie odpoczywałam, mimo to ogród daje radę.
Dobrze, że plewić już mogę a nawet jak bym nie mogła to kanciki robią robotę

Urszulla napisał(a)
Iwonko masz zjawiskowe zawilce
Ula sama jestem w szoku jak w tym sezonie zawilce mi kwitną, końca nie widać. I dobrze

Agatorek napisał(a)
Iwonka to ma wszystko zjawiskowe ❤️ Nie mogłam oprzeć się pokusie, bo byłam bardzo blisko, i znów odwiedziłam Iwonkę . Buziaki Kochana ! ❤️
Aga cieszę się z kolejnego spotkania, pokusy są po to aby je realizować Super, że przyjechałaś!!! Ale był maraton Dziękuję za fotki!!! Coś czuję że nowy ogród w rok u Ciebie powstanie Masz niesamowitą energię, buziaki
Jak zrobić serduszko w laptopie toschiba? Nie umiem ale przesyłam Aga

Kordina napisał(a)

Iwonko albo Agnieszko, a co to za odmiana hortek, że tak pięknie różowo wygląda jeszcze? I jak jest wysoka?
Aga dzięki za relację fotograficzną, tego ogrodu nigdy dość, także rozumiem, że (cytuję):
Nie mogłam oprzeć się pokusie, bo byłam bardzo blisko
trudno się opierać
Bożenko tak jak Aga pisała to hortki Vanila Fraise. Tylko leżą w tym roku plackiem
Ale faktycznie kolor mają obłędny. Kupiłam je w 2016 roku. Teraz dokupiłam 3 sztuki bo swoje z patyków rozdałam, a nowe były mi potrzebne na już
Niestety mają inny odcień w przebarwieniu. U mojej siostry to samo a z innego źródła. Coś musieli pomieszać w tych odmianach.
Koniecznie ukorzenię wszystkie swoje patyki na wiosnę z tej odmiany sprzed lat.
Iwonka 09:17, 29 wrz 2024

Rojodziejowa napisał(a)
Ja też byłam! Widziałam i zostałam oczarowana. Wróciłam z bagażnikiem wypchanym rdestem…
Ciekawe ile pająków siedziało w tym rdeście Niech rośnie zdrowo!!! Przepraszam, że nie pomagałam w kopaniu
Dziękuję za spotkanie Asia, super było Ciasta dla syna skończyłam piec o 1 w nocy
Spontany najlepsze, uwielbiam!!! I zapraszam częściej, może znów nie wrócisz samotnie Pan bluszcz jeszcze czeka
Agatorek 09:40, 29 wrz 2024

Iwonka napisał(a)
Aga cieszę się z kolejnego spotkania, pokusy są po to aby je realizować Super, że przyjechałaś!!! Ale był maraton Dziękuję za fotki!!! Coś czuję że nowy ogród w rok u Ciebie powstanie Masz niesamowitą energię, buziaki
Jak zrobić serduszko w laptopie toschiba? Nie umiem ale przesyłam Aga

Też nie umiem wysyłać serduszek z laptopa

Ale z tableta, czy telefonu to łatwe ❤️❤️❤️
Buziak wielki