Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

Makusia 08:37, 23 maj 2018

DorKa napisał(a)

Asia a tak poważnie to planuje póki co ją powiększyć, otoczyć bukszpanem i uzupełnić nowymi trawkami ( te nie żyją ) i kulkami. Może być póki co ?

Dla mnie bomba!
kaz742011 09:32, 23 maj 2018

Parę dni mnie nie było a tu tyle postów natrzaskane . Wybacz nadrobię w wolnej chwili. Pismo obrazkowe ledwie przejrzałam i znowu zdołowałaś mnie perfekcyjnym kantem w trawniku.
DorKa 09:47, 23 maj 2018

kaz742011 napisał(a)
Parę dni mnie nie było a tu tyle postów natrzaskane . Wybacz nadrobię w wolnej chwili. Pismo obrazkowe ledwie przejrzałam i znowu zdołowałaś mnie perfekcyjnym kantem w trawniku.

kancik nieustannie ten sam od pnad miesiąca Zrobię nowy dopiero jak skończę nasadzenia. Hmm czyli kiedy ciekawe
Kasia_CS 14:16, 23 maj 2018

DorKa napisał(a)

kancik nieustannie ten sam od pnad miesiąca Zrobię nowy dopiero jak skończę nasadzenia. Hmm czyli kiedy ciekawe

Jak on Ci się utrzymuje? po moim niemal śladu nie ma.. może dlatego, że ta moja trawa to jakaś marna i przerasta chwastnicą i innymi bzdetami...
DorKa 14:31, 23 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

Jak on Ci się utrzymuje? po moim niemal śladu nie ma.. może dlatego, że ta moja trawa to jakaś marna i przerasta chwastnicą i innymi bzdetami...

sama nie wiem ale nie powiem najostrzej wygląda zaraz po Chwastów odpukać prawie nie mam. Choć wolałabym chwasty niż wypalone placki przez pieseła
kaz742011 16:43, 23 maj 2018

DorKa napisał(a)

Ale on ciągle idealny .
DorKa 07:51, 24 maj 2018

kaz742011 napisał(a)

Ale on ciągle idealny .
Dziękuję w imieniu kancika
DorKa 07:56, 24 maj 2018

Dziś jadąc do pracy natchnęło mnie co do frontu. Jak pamiętacie miały tam być hortensje ( znowu ) trawki i takie tam. I jak pomyślałam o tej galerii kwiatów , które będę miała z tyłu ( na każdej rabacie hortensje ) to chyba jednak chcę na froncie bardziej formalnie i zimozielono.
Trzmieliny na pniu z trawkami i kulkami może .Do przemyślenia. Zrobię jakiś plan i poprosze Was o sugestie.
Miłego dnia
paulina_ns 07:59, 24 maj 2018

DorKa napisał(a)
Dziś jadąc do pracy natchnęło mnie co do frontu. Jak pamiętacie miały tam być hortensje ( znowu ) trawki i takie tam. I jak pomyślałam o tej galerii kwiatów , które będę miała z tyłu ( na każdej rabacie hortensje ) to chyba jednak chcę na froncie bardziej formalnie i zimozielono.
Trzmieliny na pniu z trawkami i kulkami może .Do przemyślenia. Zrobię jakiś plan i poprosze Was o sugestie.
Miłego dnia

Pomysł fajny, zimozielone na froncie na pewno lepiej będą wyglądały, ja hortensje uwielbiam, ale teraz też widzę,że mam ich zdecydowanie za dużo, a jest przecież tyle pięknych roślin, a u mnie co chwile szpalery z nich
kaz742011 08:00, 24 maj 2018

Nie doradzę bo się nie znam, ale kibicować będę twoim poczynaniom .