Pytam się, bo od tego, czy tam będzie to "duże drzewo" czy nie, zależą poniekąd nasadzenia pod płotem.
Jesli drzewo miałoby być, to front widziałabym tak:
A jeśli nie, to przy furtce drzewko powinno być większe.
Z kolei wielkość drzewa determinuje przyszłe zacienienie tej rabaty.
Wiesz co? Tak uczciwie Ci powiem, że bez tego drzewka w kole to ja tego frontu w ogóle nie widzę. Ono tam po prostu musi być
Już nie mówię, że jakaś lipa, ale (wybieram z katalogu ZSP) np.: jarząb mączny magnifica albo klon jawor brilantissimum to powinien być już do strawienia?
gdyby jednak, mimo wszystko nie, to trzeba tradycyjnie: dwóch strażników przy furtce (wiśnie kanzan polecam) [smuteczek]
trój w zupelności mi wystarczy
już z czwartym wymiarem mam problem, więcej mi nie trzeba
No to mnie załamałaś ( wielki smuteczek ) Bo ja teraz nie ma siły, ochoty i takie tam podejmować decyzji co do koła ale chciałabym zrobić tą po płotem . I co nie a rady ?
Jeżeli nie chcesz jeszcze podejmować decyzji, to możemy teraz obmyśleć tylko niższe piętro, a zostawić sobie otwartą furtkę w sprawie drzewka przy furtce.
Jak się front wyklaruje, to wtedy je posadzisz
oooo tak to do mnie przemawia chcę tą pustą przestrzeń pod płotem obsadzić ,żeby jakoś ten front wyglądał. Póki co mam sporo pracy jeszcze z tyłu i nie chcę rozkopywać kolejnych fragmentów.