Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

DorKa 10:18, 01 mar 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Piękny szpalerek

Dziękuję Ci bardzo ale pamiętaj ,że on dzięki Tobie Jakby nie było to od Ciebie go zgapiłam
Wiolka5_7 10:27, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo ale pamiętaj ,że on dzięki Tobie Jakby nie było to od Ciebie go zgapiłam

Cieszę się ja będę jeszcze sadzić kolejne w tym roku będę miała je w 4 miejscacb

eVka 10:37, 01 mar 2019

Witaj wiosennie!!! W końcu marzec Piękny szpaler z dereni miałaś
DorKa 10:38, 01 mar 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Cieszę się ja będę jeszcze sadzić kolejne w tym roku będę miała je w 4 miejscacb

I świetnie!. Do mnie pomału dociera fakt,że tylko powściągliwość w ilości gatunków doprowadzi mnie do ogrodu idealnego
DorKa 10:42, 01 mar 2019

effka napisał(a)
Witaj wiosennie!!! W końcu marzec Piękny szpaler z dereni miałaś

Wiosennie u mnie jeszcze nie bardzo ale u Ciebie widzę ,że jak najbardziej Znowu się zaczną weekendy pełne pracy, popołudnia w ziemi i wolne w pracy w celu zrobienia wiosennych porządków. Uwielbiam ten nałóg
eVka 10:46, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

Wiosennie u mnie jeszcze nie bardzo ale u Ciebie widzę ,że jak najbardziej Znowu się zaczną weekendy pełne pracy, popołudnia w ziemi i wolne w pracy w celu zrobienia wiosennych porządków. Uwielbiam ten nałóg

U mnie praca wre, głównie weekendami. Kocham taka robotę całodzienną w ogrodzie, córa juz podrosła więc mam więcej czasu na hobby
Wiolka5_7 10:47, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

I świetnie!. Do mnie pomału dociera fakt,że tylko powściągliwość w ilości gatunków doprowadzi mnie do ogrodu idealnego

Otóż to ja właśnie ograniczyłam gatunki i tworzę kolejne rabaty powtarzając rośliny...tak jest łatwiej i ogród robi się spójny
DorKa 11:21, 01 mar 2019

effka napisał(a)

U mnie praca wre, głównie weekendami. Kocham taka robotę całodzienną w ogrodzie, córa juz podrosła więc mam więcej czasu na hobby

to tak jak u mnie Nie trzeba kombinować jak np nasza Kasia CS , która korzysta z drzemki młodej Pamiętam te czasy. Każda wolna chwilka w ogrodzie. Teraz można działać bez przeszkód mało tego moja 5 latka chętnie pomoże bez zbytniej nachalności Uwielebiam!
DorKa 11:22, 01 mar 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Otóż to ja właśnie ograniczyłam gatunki i tworzę kolejne rabaty powtarzając rośliny...tak jest łatwiej i ogród robi się spójny

a ile roślin trzeba wysadzić/ przesadzić ,żeby do tego dojrzeć
Makusia 11:23, 01 mar 2019

Dorka szpaler przecudny, a kanciki brzytwa! I zazdraszczam weekendowego szaleństwa w ogrodzie. Ja jeszcze nosa nie wynurzyłam na dobrą sprawę ...