Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

Wiolka5_7 10:59, 14 lut 2019

To pozostaje ścieżka z płyt ułozonych jedna przy drugiej,wtedy łatwo pozamiatasz
Jak u Ani

Magleska 10:59, 14 lut 2019

Liście i żąledzie zawsze na jesień będą ....patrz tak ,żeby łatwo było na wiosnę je uprzątnąć ....
Nie wiem co doradzić innego
Buziaki
DorKa 11:33, 14 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)
To pozostaje ścieżka z płyt ułozonych jedna przy drugiej,wtedy łatwo pozamiatasz
Jak u Ani

qrcze o tym nie pomyślałam,żeby takie nierówne krawędzie zrobić bardzo fajnie to wygląda i co ważne sama dam radę
DorKa 11:35, 14 lut 2019

Magleska napisał(a)
Liście i żąledzie zawsze na jesień będą ....patrz tak ,żeby łatwo było na wiosnę je uprzątnąć ....
Nie wiem co doradzić innego
Buziaki

To tylko wyciąć drzewa Nastawienie od nich zależne od pory roku
Makusia 11:40, 14 lut 2019

Fajowa ta inspirka- myślałam przez moment, ze to u Reni- ścianka mnie zmyliła
Pomysł z płytami godny uwagi!
DorKa 11:59, 14 lut 2019

Makusia napisał(a)
Fajowa ta inspirka- myślałam przez moment, ze to u Reni- ścianka mnie zmyliła
Pomysł z płytami godny uwagi!

płyty jak najbardziej mi pasują pod względem estetycznym i użytkowym. Natomiast zastanawiam się czy w moim przypadku tj okrągłych rabat , ścieżka nie powinna być jednak regularna ( tak jak obecnie mam obrzeża plastikowe.Tym bardziej ,że ona dalej prowadzi do placu pod altanę , który będzie z tego samego materiału.
A może to zbyt bezpieczna wersja ? Poprawcie mnie jeśli się mylę

mrokasia 11:59, 14 lut 2019

Też mi się ta inspirka z ogrodu Ani podoba. Łatwo utrzymać porządek a nierówne krawędzie dodają uroku. Gdybyś się na to zdecydowała to sugerowałabym tę ścieżkę przy ogrodzeniu w żwirku też tak poprzesuwać, w sensie by płyty nie były tak równiutko ułożone.
Makusia 12:09, 14 lut 2019

Gdybyś się zdecydowała na płyty, to pomyśl nad wersją nie jedna przy drugiej (chociaż zastrzegam, że się nie znam)
DorKa 12:21, 14 lut 2019

Makusia napisał(a)
Gdybyś się zdecydowała na płyty, to pomyśl nad wersją nie jedna przy drugiej (chociaż zastrzegam, że się nie znam)

Już nie bądź taka skromna ale jak nie dam jedna przy drugiej to pomiędzy wszystkie jesienne badziewia będą wchodzić
DorKa 12:25, 14 lut 2019

mrokasia napisał(a)
Też mi się ta inspirka z ogrodu Ani podoba. Łatwo utrzymać porządek a nierówne krawędzie dodają uroku. Gdybyś się na to zdecydowała to sugerowałabym tę ścieżkę przy ogrodzeniu w żwirku też tak poprzesuwać, w sensie by płyty nie były tak równiutko ułożone.

wesz Kasia,że te płyty przy wejściu od początku mi się nie podobały takie równe I tyko czekam .żeby w końcu zmienić