Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

MalgosiaW 14:09, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)
Ja sadziłam co ok metr ( nawet mniej ) i już jest za gęsto ale chciałam mieć efekt od razu i był

Dzięki DorKa za sprawdzenie gdzie kupowałaś sadzonki. Naprawdę te derenie robią wrażenie.
MalgosiaW 14:11, 01 mar 2019

Nowa12 napisał(a)

Ja też u nich kupowałam bo nigdzie indziej ich nie znalazłam. Sadzonki były takie 2 patyczki ale to szybko sie rozkrzewia i rośnie więc nie ma problemu.
A rzeczywiście są takie zwarte i gęste.

Dziękuję dziewczyny. Zamówiłam 5 sztuk Huuuuura
Magleska 14:16, 01 mar 2019

Ten dereniowy szpaler daje po oczach rewelacyjnie wygląda
A jak ze ścieżką ? Masz już pomysł ?
DorKa 14:59, 01 mar 2019

MalgosiaW napisał(a)

Dziękuję dziewczyny. Zamówiłam 5 sztuk Huuuuura

super, pochwal się posadzisz
DorKa 15:01, 01 mar 2019

Magleska napisał(a)
Ten dereniowy szpaler daje po oczach rewelacyjnie wygląda
A jak ze ścieżką ? Masz już pomysł ?

Dzięki Madzia. Z tą ścieżką to jakaś masakra. Nic nie robie tylko piny oglądam. A im więcej oglądam tym mniej wiem. Najgorsze jest to,że nawet mój 8 letni syn zapytał mnie kiedy zrobimy tam porządek bo tam tak nieładnie
eVka 17:09, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

No proszę Cię, jaka z Ciebie egoistka! Normalne zdroworozsądkowe podejście do sprawy. Choć przykro mi bo niby solidarność jajników i takie tam ale muszę się zgodzić z Emkiem co do drugiego Początek może ciężki ale warto. Przynajmniej u mnie to się sprawdza.Zatem pomyśl pókiś młoda I roczny macierzyński do tego. Jak będziesz miała szczęście i dzidek będzie lubił spać to porobisz w ogrodzie więcej niż teraz

Pocieszasz decyzja i tak zapadła więc muszę jak najwięcej w tym.roku zrobić, żeby jak bobo się pojawi, ogród był gotowy na jego przyjęcie
Kasia_CS 20:23, 01 mar 2019

Kibicuję pomysłowi na drugiego dziecia nawet mimo, że teraz mało czasu, to ile radochy!!
eVka 20:25, 01 mar 2019

Kasia_CS napisał(a)
Kibicuję pomysłowi na drugiego dziecia nawet mimo, że teraz mało czasu, to ile radochy!!

No cóż tak sobie powtarzam
kasiab 20:58, 01 mar 2019

Ewa i ja polecam drugie dziecko (moja Kaja ma 9 miesięcy)... No nikt Cię tak ładnie nie pacnie z uśmiechem na tej pyzowatej buzi

Dorka nie witałam się (chyba) podczytuje Cię już jakiś czas derenie świetnie wyglądają w ogóle świetny ogród
Kasia_CS 21:10, 01 mar 2019

kasiab napisał(a)
Ewa i ja polecam drugie dziecko (moja Kaja ma 9 miesięcy)... No nikt Cię tak ładnie nie pacnie z uśmiechem na tej pyzowatej buzi

Dorka nie witałam się (chyba) podczytuje Cię już jakiś czas derenie świetnie wyglądają w ogóle świetny ogród

Dorcia, sorki, że u Ciebie, ale ten zbieg okoliczności musiałam skomentować

Kasiab - moja też Kaja i tez ma 9 miesięcy (a żeby było lepiej przed ślubem też byłam Kasia B )