Ja sadziłam co ok metr ( nawet mniej ) i już jest za gęsto ale chciałam mieć efekt od razu i był
Ja też u nich kupowałam bo nigdzie indziej ich nie znalazłam. Sadzonki były takie 2 patyczki ale to szybko sie rozkrzewia i rośnie więc nie ma problemu. A rzeczywiście są takie zwarte i gęste.
Dziękuję dziewczyny. Zamówiłam 5 sztuk Huuuuura
Ten dereniowy szpaler daje po oczach rewelacyjnie wygląda A jak ze ścieżką ? Masz już pomysł ?
No proszę Cię, jaka z Ciebie egoistka! Normalne zdroworozsądkowe podejście do sprawy. Choć przykro mi bo niby solidarność jajników i takie tam ale muszę się zgodzić z Emkiem co do drugiego Początek może ciężki ale warto. Przynajmniej u mnie to się sprawdza.Zatem pomyśl pókiś młoda I roczny macierzyński do tego. Jak będziesz miała szczęście i dzidek będzie lubił spać to porobisz w ogrodzie więcej niż teraz
Kibicuję pomysłowi na drugiego dziecia nawet mimo, że teraz mało czasu, to ile radochy!!
Ewa i ja polecam drugie dziecko (moja Kaja ma 9 miesięcy)... No nikt Cię tak ładnie nie pacnie z uśmiechem na tej pyzowatej buzi Dorka nie witałam się (chyba) podczytuje Cię już jakiś czas derenie świetnie wyglądają w ogóle świetny ogród