Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

DorKa 11:36, 01 mar 2019

Makusia napisał(a)
Dorka szpaler przecudny, a kanciki brzytwa! I zazdraszczam weekendowego szaleństwa w ogrodzie. Ja jeszcze nosa nie wynurzyłam na dobrą sprawę ...
Cieszę się,że Ci się podoba W ten weekend moja kochana to szaleje ale na parkiecie Urodzinowo ostatkowe party
A do ogrodu wejdę zapewne w kolejny weekend. I to już koniecznie bo patrząc na zaangażowany zakres prac u wszystkich to boję się ,że mi wiosny nie starczy
A tymczasem miłego weekenedu dla szalejących w ogrodzie, na parkiecie i gdzie tam jeszcze chcecie!
Zana 11:55, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

Do mnie pomału dociera fakt,że tylko powściągliwość w ilości gatunków doprowadzi mnie do ogrodu idealnego

No to wchodzisz na wyższy level ogrodniczkowania.
Derenie piękne.
DorKa 12:15, 01 mar 2019

Zana napisał(a)

No to wchodzisz na wyższy level ogrodniczkowania.
Derenie piękne.

Tylko żeby jeszcze praktyka z teorią w parzę szła to będzie sukces
Kawa 12:18, 01 mar 2019

te derenie z tymi kantami to mistrzostwo!
Kasia_CS 12:44, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

to tak jak u mnie Nie trzeba kombinować jak np nasza Kasia CS , która korzysta z drzemki młodej Pamiętam te czasy. Każda wolna chwilka w ogrodzie. Teraz można działać bez przeszkód mało tego moja 5 latka chętnie pomoże bez zbytniej nachalności Uwielebiam!

haha teraz to masakra, bo Kai się zdarza np drzemka 10 minut i nic nie zrobie, wrrr, tylko tęsknym wzrokiem patrzę za okno
eVka 12:55, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

to tak jak u mnie Nie trzeba kombinować jak np nasza Kasia CS , która korzysta z drzemki młodej Pamiętam te czasy. Każda wolna chwilka w ogrodzie. Teraz można działać bez przeszkód mało tego moja 5 latka chętnie pomoże bez zbytniej nachalności Uwielebiam!

Oj tak. Ja mam prawie 8 latkę więc luz. A eMek chce drugie bobo i wtedy kiedy znajdę czas na ogród? Egoistka jestem straszna...
Wiolka5_7 13:54, 01 mar 2019

DorKa napisał(a)

a ile roślin trzeba wysadzić/ przesadzić ,żeby do tego dojrzeć

Hi hi sporo
DorKa 13:57, 01 mar 2019

Kawa napisał(a)
te derenie z tymi kantami to mistrzostwo!

Dzięki wielkie to chyba jedyna rabata, która nie będzie przechodziła corocznej rewolucji
DorKa 13:58, 01 mar 2019

Kasia_CS napisał(a)

haha teraz to masakra, bo Kai się zdarza np drzemka 10 minut i nic nie zrobie, wrrr, tylko tęsknym wzrokiem patrzę za okno

pamiętam ten ból ale biorąc pod uwagę fakt jak ten czas zaiwania to ani się obejrzysz i już Ci grabki poda
DorKa 14:04, 01 mar 2019

effka napisał(a)

Oj tak. Ja mam prawie 8 latkę więc luz. A eMek chce drugie bobo i wtedy kiedy znajdę czas na ogród? Egoistka jestem straszna...

No proszę Cię, jaka z Ciebie egoistka! Normalne zdroworozsądkowe podejście do sprawy. Choć przykro mi bo niby solidarność jajników i takie tam ale muszę się zgodzić z Emkiem co do drugiego Początek może ciężki ale warto. Przynajmniej u mnie to się sprawdza.Zatem pomyśl pókiś młoda I roczny macierzyński do tego. Jak będziesz miała szczęście i dzidek będzie lubił spać to porobisz w ogrodzie więcej niż teraz