O tak Ania do niedościgła mistrzyni dekoratorska. Artystyczna dusza z niej
Wątek Ani sobie oglądam od czasu do czasu żeby się choć troszkę zainspirować i oko nacieszyć
Jakoś ostatnio niewiele zmieniam w tych dekoracjach, te upały sprawiają, że nic mi się mnie chce.
Dziś znów powyżej 30 stopni , pokazuje mi 34! Brak energii na cokolwiek. Urlop mi ucieka, a zaplanowane prace stoją w miejscu. Robię tylko to co konieczne z bieżących obowiązków.
Cieszę się, że chociaż w urlopie udało mi się odwiedzić tyle ciekawych ogrodów i pobyć w towarzystwie przesympatycznych ludzi, których łączy wspólna pasja, spędzić bardzo miło czas i wypocząć od pracy zawodowej
Aniu, i ja gratuluję nagrania. Oczywiście daj znać jeśli będziesz znała termin emisji. Plony pomidorowo paprykowe na bogato.
Ja też w upały nie mam na nic siły. Ale może już się trochę ochłodzi.
Ania gratuluję. O występie w TV już u Ani Anabuko wyczytałam. Fajnie, że koleżanki cię zmotywowały, bo ogród będzie inspiracją dla wielu ogrodniczek.
A potem trafiałam na twoje wizyty u różnych koleżanek. Super wypoczynek i naoglądałaś się cudowności.
Ja też w te upały nie funkcjonuję, więc wszystko stoi, ale to dobrze, bo wypoczywam i będę miała więcej energii do działania potem.
Skorzystam z twojego sposobu na wysiewy w gruncie. Te ostróżki w warzywniku cały czas mam przed oczami.