Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Sylvatika 13:23, 13 lut 2025

Ewa777 napisał(a)
Wreszcie mi też udało się obejrzeć odcinek "Roku w ogrodzie" Z Tobą Aniu, w Twoim ogrodzie. Cudowny masz ogród, pięknie się prezentuje z lotu ptaka, jak również w przybliżeniu na wszelkie detale

ja też się dołączam do gratulacji - twój ogród jeszcze piękniejszy w TV niż na zdjęciach Aniu - masz talent i kamera cię lubi, naprawdę miło się oglądało

Też ubolewam, że wstrzymali program, gdzie od lat pokazują piekne naturalne, prawdziwe ogrody

pzdr.
S.
anpi 18:07, 02 mar 2025

ewsyg napisał(a)
Aniu,widziałam Twój piękny ogród i jego miłą właścicielkę. Ja też zaczęłam prace ogrodowe i czas pomyśleć o sianiu.

Miło mi!
Prace ogrodowe przystopowane przez pogodę, ale może w przyszłym tygodniu coś uda się porobić. Z ziemi na potęgę wyłażą cebulowe, znowu działania będą utrudnione, by ich nie zdeptać
anpi 18:26, 02 mar 2025

Margo2 napisał(a)

Cały czas się zastanawiam, czy kupić.

Aniu, pogoda sprzyjała pracom ogrodowym. A teraz musimy przystopować.
Ciekawe czy po tych mrozach supertunie przezimują.
Ja mam wrażenie, że moje w doniczce też żyją. Ale sa przykryte gałązkami iglaków. Chociaż myślę, że teraz juz niestety będzie po nich

Po tych lutowych mrozach surfinie nie miały szans, tym bardziej, że wycięłam osłaniające je seslerie.
Mam nadzieję, że teraz to już tylko cieplej będzie! Już chce mi się ruszyć w ogród by ogarnąć ten pozimowy bajzek W sobotę zrobiłam tylko rekonesans i trochę z przerażeniem patrzyłam ile tej roboty będzie! Bo już architektura ogrodowa wymaga renowacji i malowania. Wiele traw do podziału. "Kałuża" do przeróbki- to nie wykonany plan z zeszłego sezonu! To tak ogólnie, a szczegółowa lista ogromna
anpi 18:34, 02 mar 2025

Ewa777 napisał(a)
Wreszcie mi też udało się obejrzeć odcinek "Roku w ogrodzie" Z Tobą Aniu, w Twoim ogrodzie. Cudowny masz ogród, pięknie się prezentuje z lotu ptaka, jak również w przybliżeniu na wszelkie detale

Z lotu ptaka, sama z ciekawością oglądałam

Szkoda tylko, że nagrywane było nie w najlepszym momencie kwitnienia róż.
anpi 18:41, 02 mar 2025

Sylvatika napisał(a)

ja też się dołączam do gratulacji - twój ogród jeszcze piękniejszy w TV niż na zdjęciach Aniu - masz talent i kamera cię lubi, naprawdę miło się oglądało

Też ubolewam, że wstrzymali program, gdzie od lat pokazują piekne naturalne, prawdziwe ogrody

pzdr.
S.

Dziękuję za gratulacje! Z tym talentem... to mnie rozbawiłaś
Dobre wieści, że program RWO wrócił na antenę!
anpi 20:21, 02 mar 2025

Przyśpieszona wiosna w domu:

Makao 20:27, 02 mar 2025

Faktycznie masz już wiosnę. Listki na gałązkach słodkie.
Lada dzień wszystko ruszy i wszyscy będziemy ją mieć
anpi 20:31, 02 mar 2025

W komisie trafiłam piękną rdzawą paterkę. Akuratna na wiosenną dekorację

anpi 20:35, 02 mar 2025

Na parapetach też wiosna
Pierwsze papryki kiełkowałam 9 stycznia, kolejne w lutym. Mam więc sadzonki na różnym etapie.

Tu moje zatrwiany w szklarenkach z pudełek na ciastka.

Mam jeszcze siewki lewkonii ale wyniosłam do szklarni i groszki pachnące( wzeszły tylko 3 sztuki, bo siałam ze starych nasion )
Makao 20:55, 02 mar 2025

Czy groszki pachnące też trzymasz w szklarni?
Swoje trzymam w garażu ale nie wiem czy nie powinny być w chłodniejszym miejscu