popcorn
20:49, 29 mar 2019

Ewo, podziel się sposobem, hm?
Dziś całe popołudnie walczyłam, masakra. Nie ma szans żeby to dokładnie powybierac, musiałabym tam tydzień spędzić, tylko nad tym. Rozwinęłam agrowloknine, w granicy, może z czasem coś w niej posadzę. Póki co miejsce które z grubsza oczyściłam i wygrabkowalam i wyrownalam jest przykryte włókniną.
Przywiozłam też obornik, babka się nie zna bo mi naładowała świeżego, buuu
Ale mogę przyjechać po więcej i następnym razem sobie naładuje przekompostowany. Obejrzałam hałdę, damy radę
zapłaciłam 50 zł.

Jutro powrót
wstaję rano, wykopuję maliny, ładuje rośliny w doniczkach, sosny i brzozy, borówki itp
Równamy dalej, sadzę, wybieram kolejną kopę trawy i korzeni ech
Ale potem zrobimy sobie z młodą ognisko z kiełbasą i piankami
będzie fajowo 
Dziś cieszyłam się jak głupia do sera całe popołudnie
No iam w ręku pozwolenie na budowę
W połowie kwietnia start z fundamentami. W międzyczasie pozwolenie się uprawomocni, budynek wyznaczymy, załatwię dziennik budowy i kierbuda i fru
A co sobotę i może wtorki po południu, jak przestawią czas, będę sobie ryła i walczyła z podagrycznik iem hehe
Dzięki że trzymacie kciuki, buziaki
Dziś całe popołudnie walczyłam, masakra. Nie ma szans żeby to dokładnie powybierac, musiałabym tam tydzień spędzić, tylko nad tym. Rozwinęłam agrowloknine, w granicy, może z czasem coś w niej posadzę. Póki co miejsce które z grubsza oczyściłam i wygrabkowalam i wyrownalam jest przykryte włókniną.
Przywiozłam też obornik, babka się nie zna bo mi naładowała świeżego, buuu
Ale mogę przyjechać po więcej i następnym razem sobie naładuje przekompostowany. Obejrzałam hałdę, damy radę

Jutro powrót

Równamy dalej, sadzę, wybieram kolejną kopę trawy i korzeni ech
Ale potem zrobimy sobie z młodą ognisko z kiełbasą i piankami

Dziś cieszyłam się jak głupia do sera całe popołudnie

No iam w ręku pozwolenie na budowę

W połowie kwietnia start z fundamentami. W międzyczasie pozwolenie się uprawomocni, budynek wyznaczymy, załatwię dziennik budowy i kierbuda i fru

A co sobotę i może wtorki po południu, jak przestawią czas, będę sobie ryła i walczyła z podagrycznik iem hehe
Dzięki że trzymacie kciuki, buziaki