Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Przedogródek pod dębem

Przedogródek pod dębem

Doranma 23:15, 06 lip 2019

Waclaw napisał(a)

Chciałbym aby piękniej było

Bo my wciąż nienasyceni jesteśmy
Czytam, że były kolejne ogrodowe odwiedziny - zobaczymy zdjęcia ?
sylwia_slomc... 23:22, 06 lip 2019

Gosialuk napisał(a)
Przegorzany rosną wysokie. I sieją masowo. Rozetę liści też mają sporą. Niestety nie mam zdjęć siewek, a u mamy zawsze go pełno.

A ja chciałam by sie w łące siały, a nie chcą stale mam jednego, a na rabatach wcale nie chciały rosnąć
Waclaw 22:00, 07 lip 2019

kasiek napisał(a)
Wacławie, Agnieszko - bardzo Wam dziękuje za niezwykle miłe popołudnie i wspaniałe prezenty Jesteście mega pozytywna parą i bardzo odpoczywa się w Waszym towarzystwie. mam nadzieję że jeszcze się nagadamy nie raz
Ciekawe czy włączył Wam się łaziorek i spędziliście wieczór w Kraku na Rynku - jest wtedy niezwykle urokliwy

Kasiu!
To my dziękujemy. Wizyta Twoim ogrodzie była pełna wzruszeń i niespodzianek. Ogród robi ogromne wrażenie, jego gospodyni jeszcze większe. Na kolejne spotkania, rozmowy mam nieustający apetyt. Wierzę, że wiele ich przed nami.

Co do Krakowa wieczorem to nie byłbym sobą gdybym nie skorzystał z okazji. Oczywiście łaziliśmy do bardzo późnego wieczora a właściwie nocy. Kraków ma specyficzną atmosferę i taki wieczór w tym mieście nie był pierwszym ani ostatnim.
Waclaw 22:05, 07 lip 2019

Gosialuk napisał(a)
Przegorzany rosną wysokie. I sieją masowo. Rozetę liści też mają sporą. Niestety nie mam zdjęć siewek, a u mamy zawsze go pełno.

Wiele nasion wysiałem. Przyznam ze wstydem, że nie wypatruję poszczególnych roślinek. Myślę, że posiane nasiona wzejdą. Kwiaty będą cieszyły różnorodnością
Waclaw 22:15, 07 lip 2019

Doranma napisał(a)

Bo my wciąż nienasyceni jesteśmy
Czytam, że były kolejne ogrodowe odwiedziny - zobaczymy zdjęcia ?

Oczywiście Doroto!
Zdjęcia będą. Nie takie dobre jak robione przez niektóre koleżanki ale trochę zdjęć zrobiłem.
Dzisiaj byłem w arboretum w Wojsławicach. Kolejne, miłe spotkanie ogrodowiskowe. Tym razem spotkałem się z Grażynką ( Gogo)i zmęczenia dało się we znaki ( od piątku jeżdżę bo w piątek jeszcze byłem na Święcie Kwiatów w Otmuchowie). Te relacje również będą.
Waclaw 22:17, 07 lip 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

A ja chciałam by sie w łące siały, a nie chcą stale mam jednego, a na rabatach wcale nie chciały rosnąć

Sylwia, będą, będą. W końcu ziarenko trafi w swoje miejsce i pokaże na co je stać
Waclaw 23:05, 07 lip 2019

co roku, w miejscowości Otmuchów organizowane jest Święto Kwiatów. Impreza jakich pewnie wiele w Polsce. Ta ściąga miłośników kwiatów z Opolszczyzny. Ze względu na umówione spotkania ogrodowiskowe w sobotę i niedzielę, byłem tam w piątek. Wygrałem ponieważ jeszcze nie było tak wielkich tłumów jak zwykle.
Najpierw zwiedzałem wystawę kwiatów na zamku.
sylwia_slomc... 23:07, 07 lip 2019

Waclaw napisał(a)

Sylwia, będą, będą. W końcu ziarenko trafi w swoje miejsce i pokaże na co je stać

Trzymam Cię za słowo
sylwia_slomc... 23:10, 07 lip 2019

Piękne te dekoracje
Waclaw 23:10, 07 lip 2019

Tak ukwieconymi schodami przyjemnie wchodzić

Później już szaleństwo zakupowe