Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miniaturowy ogródek

Miniaturowy ogródek

monteverde 14:05, 08 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Gabrysia zapisuję się na sesję zdjęciową, kiedy kosisz trawę? Przyjadę ze statywem hehe i carimatą

i nakolannikami

dobre, dobre pozdrawiam Gabi
Gardenarium 14:07, 08 sie 2012

O to to, chciałabym aby ogród wypadł jak najlepiej, a nakolanniki, że na klęczący carimata - wiadomo na leżący, trzeba się pogimnastykować nieco

Nie "piję" wcale do Ciebie..po prostu lubię robić zdjęcia ogrodom Umawiałyśmy się że zrobię zdjęcia z góry, nie pamiętasz?

Instagram Ogrodowiska
Pszczelarnia 14:10, 08 sie 2012

Gabi, w tym czasie zrób też zdjęcia Danusi na ringu (nakolanniki? mata?) a niedawno były lakierki i borowiki. Ale to się zmienia ... .
Gardenarium 14:14, 08 sie 2012

Wiesz Ewciu, że może szkoda Gabikowi wygnieść trawnik

Instagram Ogrodowiska
GabiK 14:39, 08 sie 2012

Ewo, do wyborów jeszcze daleko, teraz Danusia na olimpiadę. Szkoda, że nie ma olimpiad ogrodniczych. Zawody w robieniu kancików, pieleniu na czas, rzut chwastami na odległość, bieg maratoński przez ogród z projektowaniem i wykonaniem rabat...

Danusiu, trawnik jest do używania, nie tylko do patrzenia. Staramy się często go wygniatać.
Jasne, że pamiętam i się cieszę na wizytę. Lubisz robić zdjęcia, masz do mnie blisko - dla mnie czysty zysk. Będzie piękny ogród Twoim okiem. Tzn. on jest teraz piękny, ale Ty potęgujesz te wrażenia zdjęciami.
JulkAd 15:41, 08 sie 2012

Ale Wam dobrze Dziewczyny tak blisko siebie mieszkacie to można się często widywać i poplotkować o zielonych przyjaciołach Pozytywnie zazdroszczę
anula_wn 17:44, 08 sie 2012

Gabi, Danusia faktycznie z całym sprzętem zawsze u mnie też leży na karimacie jak fotki robi!
ale za to jak wychodzą !
anieszka 20:30, 08 sie 2012

GabiK napisał(a)
Ewo, do wyborów jeszcze daleko, teraz Danusia na olimpiadę. Szkoda, że nie ma olimpiad ogrodniczych. Zawody w robieniu kancików, pieleniu na czas, rzut chwastami na odległość, bieg maratoński przez ogród z projektowaniem i wykonaniem rabat...

Danusiu, trawnik jest do używania, nie tylko do patrzenia. Staramy się często go wygniatać.
Jasne, że pamiętam i się cieszę na wizytę. Lubisz robić zdjęcia, masz do mnie blisko - dla mnie czysty zysk. Będzie piękny ogród Twoim okiem. Tzn. on jest teraz piękny, ale Ty potęgujesz te wrażenia zdjęciami.

Jestem za olimpiadą i już Danusi daję złoto we wszystkich dyscyplinach
bociek 20:38, 08 sie 2012

Gabik, mus szybciorem medal skombinowac. Platynowy

Jestem szalenie ciekawa swiezych zdjec

Calusy dla Laurki
Bogdzia 20:47, 08 sie 2012

Poczytałam co u Ciebie i pozdrawiam.