Dorii, bardzo chętnie, poproszę namiar. Tak naprawdę nie czuję się zbyt mocna w szyciu ale wiem, że tu się liczy praktyka. Teraz będę mniej szyć, dopiero pewnie jesienią więcej
Tu dla ma mojej córki
To pierwiosnki ząbkowanie alba, kupiłam takie małe sadzonki w ubiegłym roku na próbę. Rosną między irysami a tawułą. W ubiegłym roku męczyły je nornice i bałam się, że nic z nich nie będzie. Biały kolor jest fajnie widoczny z daleka.
Tawuła ma już prawie liście
Szczerze nie lubię biesiadowania przy stole ale jakoś dotąd nie znalazłam optimum dla własnych świąt, może dlatego,.że wciąż czegoś nie wypada albo wypada. Życzę iansie spełniły, wczoraj był deszcz a dziś jest ciepło
Irysy
Funkie Praynig Hands na gankowej
Basiu, najtrudniej jest zacząć Można spróbować od ćwiczeń np..szycia w linii prostej różnymi ściegami, potem po łuku itp, taka zabawa Potem można spróbować np. poszewkę uszyć korzystając z tutoriali na YouTube, jest tego sporo.
Jak Ci się uda usiąść i zacząć to na pewno dasz radę Trzymam kciuki
Startuje Olsza czarna Aurea, rośnie już na swoim miejscu, jest bardzo małym patyczkiem na tle tych dużych drzew.