Masz niezłą kolekcję doniczkową a ja bardzo proszę o jeszcze zdjęcia szczurków od czasu do czasu
Muszę powiedzieć, ze jak znalazłam Ogrodowisko, to Twój wątek też przeleciałam cały ze względu na bliskość miejsca
Oj szkółkę to ja mam. Mąż mnie prosił, żebym już niczego nie zamawiała
Asiu, dziękuję za pochwały, bardzo mi pomagają, nie ukrywam, szczególnie jak patrzę na takie piękne i ogarnięte ogrody jak m.in. Twój.
Tak sobie myślę, że moglibyśmy bardziej się ze skarpami postarać, jakieś murki i inne... ale no właśnie ale. Życie to nie tylko ogród, szukam równowagi...
Zanim uruchomimy glebogryzarkę przejedziemy to pielnikiem, pielnik pięknie wyciąga perz A potem widły w przyszłym sezonie, to wiadomo Myślę, że cały przyszły sezon muszę na to przeznaczyć.
To trzymam kciuki, żeby to jednak był ten Eve
Marta, przetaczniki są dosyć wysokie, połowa trzcinników. A wiesz, że Overdamy są już prawie mojego wzrostu, spokojnie 1,6 m mają ?
Buziaki
Kukliki tam się rozszalały, miałam zrobić sadzonki ale nie ogarniam jakoś
No widzisz, fajnie, że jestes z okolic, zawsze to raźniej.
Szczurkom robię dosyć mało zdjęć, bo jak biegają to zdjęcia nie wychodzą tzn. wychodzą nieostre Ale jak będzie coś wartego pokazania to wstawię
No liliowce rozkręcają się już są ładne ja zawsze się z nimi przepraszam, mam ich kilka, ale wędrują po ogrodzie, bo zawsze jakoś mi nie pasują, potem pięknie kwitną na Ogrodowisku, no i je przepraszam a hortensje, z roku na rok będą Cię zachwycać, będą coraz ładniejsze