Roocika
21:35, 11 maj 2020

Asia, na ostatnim zdjęciu w tle widzisz ten daszek czerwony? To plac zabaw wiejski, zrobili w zeszłym roku
A te takie chochoły obok żółtego to nasza oczyszczalnią trzcinowa. Chcemy to zasłonić, tym bardziej, że zaraz za przyczepa idzie droga w dół i stamtąd widać nas na przestrzał. Rzeczka latem potrafi być wyschnięta i nie wygląda zachęcająco, przed nią będzie ogrodzenie, co prawda z siatki leśnej ale będzie 
Asiu no właśnie piszesz to co ja myślę, tylko tam nie ma tak dużo miejsca, jak lukniesz na mapę to zobacz, porysowałam takie duże wszystko jak podają za 10 lat i mi się tawuły van houtta nie zmieściły
a te japońskie to chce uratować ze skarpy, bo już patrzeć na nie nie mogę pod koniec lata, strasznie się męczą w irdze.
Mówisz więcej grabów? Hmm
Asiu, a czy tam widzisz jakieś trawy typu miskant? Bo tego w ogóle nie jestem pewna, ja nie wiem czy to pasuje.
Tawułę van houtta jedną mam, w jakimś konkursie wygrałam.
Do otoczenia pasują jeszcze śnieguliczki, bo są na "zaplociu".
Bzy jak najbardziej, planowałam je powtórzyć, w planie jeden jest Eva, mam jeszcze dwie małe siewki, dostałam gratis przy zakupach.
Tylko hortensji chce dużo.... I róże okrywowe mi się podobają i irysy i piwonie
Na razie plac zabaw zajmuje dużo miejsca i nie chcemy go przesuwać.

Asiu no właśnie piszesz to co ja myślę, tylko tam nie ma tak dużo miejsca, jak lukniesz na mapę to zobacz, porysowałam takie duże wszystko jak podają za 10 lat i mi się tawuły van houtta nie zmieściły

Mówisz więcej grabów? Hmm
Asiu, a czy tam widzisz jakieś trawy typu miskant? Bo tego w ogóle nie jestem pewna, ja nie wiem czy to pasuje.
Tawułę van houtta jedną mam, w jakimś konkursie wygrałam.
Do otoczenia pasują jeszcze śnieguliczki, bo są na "zaplociu".
Bzy jak najbardziej, planowałam je powtórzyć, w planie jeden jest Eva, mam jeszcze dwie małe siewki, dostałam gratis przy zakupach.
Tylko hortensji chce dużo.... I róże okrywowe mi się podobają i irysy i piwonie

Na razie plac zabaw zajmuje dużo miejsca i nie chcemy go przesuwać.