Jolu, myślę, że będzie to najlepsza moja pozycja i na czasie. Starałam się, 4 korekty były chyba.
A wczoraj pojechałąm do końca z ustawianiem spisu treści na książkę o trawach. Pozostało tylko uzupełnić brakujące teksty i pójdzie do wydawnictwa. Także do ciemnej nocy wybieram ładne zdjęcia z trawami, a mam ich tyle, że trudno się zdecydować.
Też będą projekty i wizualizacje zakątków z trawami, różne opcje. Na pewno niewyczerpana kopalnia inspiracji dla miłośników traw.
Aaa, zapomniałam, będą też najlepsze miejsca w świecie jakie widziałam pod względem zastosowania traw. Polska, Anglia, Holandia, Niemcy, wystawy ogrodnicze.
Utrzymanie zwierzyńca sporo kosztuje. U mnie jest podobnie chociaż liczba ogonów mniejsza bo tylko 3. Chyba więcej wydaję na domowe zoo niż na siebie. Ale one takie kochane są i umilają życie.
Też ostatnio liczyliśmy ile ten nasz zwierzyniec co miesiąc przejada i za głowę się łapaliśmy. Gdyby nie zwierzaki to by remont i budowa szybciej szły, ale jak żyć bez zwierzaków? My nie umiemy
U nas obecnie 4 psy( dwa małe, dwa duże) 4 koty, 2 kaczki, 9 kur, 6 papug( ale już kolejne w budce się wylęgły) 10 zeberek, 3 gołębie, plus sporo ptactwa dzikiego, które też zima dokarmiamy. Spory zwierzyniec