Dziewczyny już napisały bardzo wiele wspaniałych słów określających Twoją dobroć Danusiu Przyłączam się do tych słów, zresztą nie pierwszy raz, i tym zacytowanym zdjęciem chcę podkreślić Twoją/Waszą dobroć i ogromne serce... okazywane również dla zwierząt... Ta urocza gromadka z pewnością uwielbia swoją Panią. Zdrowia, pomyślności i spokojności w ten nadchodzący świąteczny czas.
Czytam o Kaktusie i coś mi świta, że już była kiedyś podobna sytuacja. Pewna ooba mająca dwa różne konta pisała pomówienia i chyba też w stosunku do Ewy.
Myślę, że to ta sama, zgorzkniała i zawistna osoba...przykre
Pozdrawiam przedświątecznie i mam nadzieję, że zobaczę Twój ogród kiedyś w realu
Dziękuje bardzo za miłe słowa. Po odejściu Kreski, co roku, zimą zawsze wyszukiwałam skrzywdzonego małego pieska, aż uzbierała się gromadka. Czy chodzić z jednym psem czy z czterema - i tak trzeba, więc bez różnicy. Gdyby to ode mnie zależało, to wzięłąbym kolejnego, nawet co jakiś czas wyszukuję, polecam innym ludziom do adopcji. Mnie już technicznie byłoby trudno chodzić z pięcioma pieskami naraz
To Kwiatek
Cudowny psiak, chociaż na poczatku było bardzo źle, przegryzł nam kable od internetu, a mnie zniszczył laptopa, ale wytrzymaliśmy spkojnie jego wybryki, aż się wszystko unormowało po 3 miesiącach. Teraz to największy pieszczoch, a jak piję kawę to wpatruje się we mnie właśnie tak:
Hej Danusiu, dopiero doczytałam, że w Waszej Rodzinie przyszedł na świat Nowy Człowiek płci żeńskiej a świat bardzo potrzebuje żeńskiej energii. Życzę żeby świat sprzyjał temu dzieciątku w rozwoju pokojem, miłością i prawdą.