Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Szymka 20:22, 21 gru 2022

Piękne zdjęcia ! Na żywo oczywiście jeszcze piękniej. Jestem ciągle pod wrażeniem wrześniowej wizyty
Gratuluję kolejnej wnusi
sylwia_slomc... 20:34, 21 gru 2022

Gratulujemy kolejnej Wnusi
Rodzicom też gratulujemy bo mieliśmy okazję poznać przecież
Troska o syna i Jego byt jak najbardziej dla każdej matki zrozumiała
Jesień była zjawiskowa w tym roku, cudna porcja zdjęć
Rozumiem trud utrzymania tak ogromnego ogrodu, choć nasz o wiele mniejszy to wiem ile wysiłku już w samo plewienie i koszenie trzeba włożyć, a Wy jeszcze nadal tworzycie cos nowego, to wymaga nakładu sił, czasu i kosztów.

Czytam, że nie ja jedna dostałam wiadomość od Kaktusa Przykre.
Ewe znam z forum od wielu lat i szanuję bardzo.

A ujawnianie poczty prywatnej osobom trzecim wydaje mi się karalne jest?
Szkoda nerwów i zdrowia. Nikt w te pomówienia nie uwierzy, nikt kto zna Ewę.

Basieksp 20:34, 21 gru 2022

Gratuluję kolejnej wnusi ❤️ cudne zdjecia, muszę je jeszcze raz sobie na spokojnie obejrzeć kaktusem się nie przejmujcie, ja nawet tego do końca nie przeczytałam, szkoda czasu na takie bzdury.
U mnie choinka też jeszcze czeka, takie jakiś tyły mam z ozdobami światecznymi, ale żeby nie było bigos też już się gotuje Pozdrawiam cieplutko
nicol21 21:05, 21 gru 2022

Danusiu - stworzyłaś piękne miejsce, gdzie większość osób ma zielone serca, przychodzi po lubi życzliwie porozmawiać z innymi o ich hobby, pasji, przejściowych zainteresowaniach i paru innych tematach.

Trolami nie ma co sie przejmować i ich żywić. Najlepiej - zbanować i zapomnieć. Cieszyć się tym co przynosi Ci radosć i dodaje energii

A trol - cóż - współczuć tylko mogę takiego smutnego życia. Pewnie w życiu nie wyszło, zazdrość sprawia że chce dopiec innym. A że Anda sporo i życzliwie się udzielała to obrała sobie za obiekt ataku. Zdecydowanie nie dawałam upoważnienia żadnemu Kaktus1 ani nikomu aby w moim imieniu wydawała jakiekolwiek żądania, wyrażała moje opinie....
Zresztą - mój czas na trolla się skonczył i więcej energii nie zamierzam tracić.

Teraz cieszmy się tym rodzinnym czasem. Mam nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Polsce będę mogła znów Cię spotkać w Przypkach! Stworzyłaś cudne miejsce, pięknie widzieć jak ogród dorasta, z jaką starannością dokładacie kolejne elementy.

Dużo zdrowia i radości!!!
Gratuluję kolejnej wnusi!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Helen 21:42, 21 gru 2022

Piękna porcja zdjęć i dużo zmian, mus się wybrać po raz kolejny Ostatnio byłam jak się miała urodzić druga Wnusia, ale ten czas leci Gratulacje z okazji narodzin trzeciej Wnuczki

A ludzi głupich trzeba unikać i tyle. Ewa jest super kobietką i zawsze się stara pomóc. Takie osoby budują tę wyjątkową atmosferę życzliwości na forum
Gardenarium 21:51, 21 gru 2022

Dziękuję bardzo za wpisy. Pozdrawiam

Instagram Ogrodowiska
Magara 23:25, 21 gru 2022

To i ja swoje trzy grosze dorzucę:
1. Danusiu, wnuczki kolejnej gratuluję, niech się jak najwięcej fajnych kobitek rodzi Motywację Twoją rozumiem - masz prawo zająć się tym, co dla Ciebie, prywatnie, jest najważniejsze Stworzyłaś super forum, ono żyje swoim życiem, lepiej lub gorzej, ale żyje Dla wielu użytkowników jest ważne albo bardzo ważne. Jest tu wymiana informacji, wymiana nasion, roślin, a co najważniejsze - jest miejsce gdzie ktoś nas rozumie i pochwali nasze działania/albo skrytykuje konstruktywnie Oby to trwało jak najdłużej
2. Czasy są jakie są, nerwowość wielka na każdym polu, ale chyba ważne jest żeby się nie dać zwariować i po prostu nie zauważać ludzi, którzy chcą nam zmącić resztki spokoju i radości... Hejtu jest wszędzie pełno, wylewa się każdym otworem, Ogrodowisko cenię najbardziej za normalność, rzadko w sieci już spotykaną
3. W Przypkach pięknie jest. Dobrze, że coś pokazałaś i tutaj Nie każdy korzysta z FB, IG etc. Nie każdego też stać na wycieczkę, żeby odwiedzić Ogród... Niestety, Wasz ogród na tym ucierpi, ale musimy być optymistami i wierzyć, że "pewne" szaleństwo się kiedyś skończy...

Zdrowia, cierpliwości, spokoju i radosnego czasu Wam życzę

anpi 00:07, 22 gru 2022

Danusiu, cieszę się że mogłam tutaj podziwiać Twoją kolorową jesień. Zaglądam na insta, ale na telefonie, a tam mniejszy format Wiem jak może być piękna , bo byłam w Przypkach którejś jesieni, ale wiadomo ile od tamtej pory się zmieniło. W tym roku byłam latem, ale oczywiście już powstało wiele nowych miejsc. Podziwiam Wasz zapał tworzeniu i pielęgnacji tak dużego ogrodu. To nie lada wyczyn utrzymać go i dalej rozwijać. Dlatego życzę Wam dużo zdrowia i wielu odwiedzających oraz pomysłów na rozpromowanie ogrodu

Przykro, że ktoś sieje zamęt w tak przyjaznym forum. Sama wdzięczna jestem Andzie za bezinteresowną pomoc i zaangażowanie, gdy na początku mojego tu zaistnienia zastanawiałam się nad kształtem rabat i za porady w sprawie róż. Z jej doświadczenia i wiedzy skorzystało i korzysta wiele osób na tym forum, nie tylko w sposób bezpośredni, ale z porad i wpisów dla innych. Ewa nie pozostawiała pytań bez odpowiedzi, zawsze służy pomocą. Mam nadzieję, że nie zniechęcą jej jakieś pomówienia. Choć nie jestem do końca w temacie, to musiałam napisać co myślę.

Jeżeli chodzi o choinkę, to już mam, zakupiona, ale jeszcze nie ubrana
Mgduska 08:48, 22 gru 2022

Danusiu - gratuluję wnuczki! I kolorowego, dojrzałego ogrodu! I tego, że wciąż tu jesteśmy!

Ten dziwny list skasuj i zapomnij, przecież nie pochodzi od forumowicza - forumowicze mają konta, dzielą się zdjęciami, nasza anonimowość jest maleńka. Czytając ten list czułam, jak brwi ze zdumienia uciekają mi na czubek głowy, nawet mnie nie zdenerwował, tylko ogromnie zdziwił. Zasługuje na politowanie i zasłonę milczenia.

Jesteś dzielną, chciałoby się powiedzieć - mężną kobietą, Twoja praca budzi mój nieustanny podziw i tak jak chyba wszyscy zaglądający - cieszę się z porcji zdjęć

Pięknych Świąt!
Gardenarium 11:48, 22 gru 2022

Dziękuję bardzo, ogromnie bardzo...Dzisiaj ubieram choinkę, gotuję, sprzątam..Jak każdy i głowa powinna być spokojna, a serce radosne. Staram się, aby tak było. Jedziemy do wnuczek, a w Wigilię sami ze sobą. Spokojnych przygotowań i dobrej aury w domu.)

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies