Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Anna_ogrodni... 16:43, 02 sty 2021

Danusiu dziękuje Twoje słowa Twoja opinia są dla mnie najważniejsze bo TY jesteś moja MISTRZYNIĄ. Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem do naśladowania. Podziwiam Twój talent Twoja pracowitość i oczywiście pracowitość Twojego męża Witka. Razem tworzycie cuda a my podziwiamy i naśladujemy Pozdrawiam
sylwia_slomc... 17:51, 02 sty 2021

Gardenarium napisał(a)
Mnie też Sebku taka pogoda pasuje, może doczekam się lat, że nie trzeba będzie wykopywać dalii?? To by dopiero był czad... wtedy posadzę pole daliowe tak z 3000 m2 dalii. Taki labirynt daliowy...ooo! nawet niezły pomysł.

A wiesz może ile dalie mogą rosnąć na jednym stanowisku? Gdyby nie trzeba było wykopywać?
Gardenarium 19:52, 02 sty 2021

Tyle mogą rosnąć ile wytrzymają. Gdy kępy byłyby zbyt duże, należy je wykopać i podzielić ale górnego limitu to ja nie stosowałabym - ile będzie żyła tyle będzie dobrze.

Instagram Ogrodowiska
GorAna 22:08, 02 sty 2021

Danusiu, wszelkiej pomyślności na Nowy Rok
Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 10:49, 03 sty 2021

Dzięki bardzo i nawzajem

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 11:13, 03 sty 2021

Gardenarium napisał(a)
Tyle mogą rosnąć ile wytrzymają. Gdy kępy byłyby zbyt duże, należy je wykopać i podzielić ale górnego limitu to ja nie stosowałabym - ile będzie żyła tyle będzie dobrze.

A nie będzie z czasem słabszego kwitnienia?
Rumianka 17:01, 03 sty 2021

malgorzata_s... 19:33, 03 sty 2021

Danusiu życzę aby ten rok był cudowny, zdrowy i oddał nam to co stary zabrał. Życzę nam uwolnienia bo bardzo brakuje podróży po ogrodach Ja jestem w pierwszej grupie i pewno w tym miesiącu już się zaszczepię.Będę też szczepić innych i zachęcam do szczepień gorąco. Tylko to pozwoli nam na powrót do naszych cudownych spotkań
Pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 21:04, 03 sty 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

A nie będzie z czasem słabszego kwitnienia?

Nie, wprost przeciwnie, raczej będzie większa kępa i coraz więcej kwiatów, chyba że coś zgnije. Ale moim zdaniem jak mam dalie kilka lat, karpy stają się ogromne i tak ciężkie i kwiatów jest cała masa.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:06, 03 sty 2021

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu życzę aby ten rok był cudowny, zdrowy i oddał nam to co stary zabrał. Życzę nam uwolnienia bo bardzo brakuje podróży po ogrodach Ja jestem w pierwszej grupie i pewno w tym miesiącu już się zaszczepię.Będę też szczepić innych i zachęcam do szczepień gorąco. Tylko to pozwoli nam na powrót do naszych cudownych spotkań
Pozdrawiam serdecznie

Dziękuję.
Tęsknię za podróżami, choć uzmysłowiłam sobie, że w zasadzie swoje marzenia zaspokoiłam u siebie...no ale jakieś rośliny przydałoby się przytargać z podróży.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies