Szczepienie to jedyne rozwiązanie. Nie trzeba się bać szczepionka jest bezpieczna (z dobrego źródła). Najlepsze sztaby naukowców nad nią pracowały z całego świata Polacy też, trzeba im wierzyc. W Polsce też była testowana.
Też apeluje aby się szczepić. Jak tylko będzie moja pora zaszczepie się a może wczesniej.
Wszystkiego dobrego w 2021 przede wszystkim zdrowia i siły Danusiu.
Pozdrawiam w Nowym Roku - i tez czekam na koniec zimy Choć taka angielska jak jest teraz nawet mi odpowiada - nie trzeba codziennie skrobać samochodu A na narty i tak nie da się jechać
Mnie też Sebku taka pogoda pasuje, może doczekam się lat, że nie trzeba będzie wykopywać dalii?? To by dopiero był czad... wtedy posadzę pole daliowe tak z 3000 m2 dalii. Taki labirynt daliowy...ooo! nawet niezły pomysł.
Wiem, ale w Anglii są już takie miejsca gdzie zostawiają dalie w gruncie. Mi jedna przezimowała taka drobna... a druga w donicy w namiocie foliowym... Jakby się uprzeć to jest możliwe.
A jakby co, to nie wiem, kto mi pomoże wykopywać np. 2 tysiące dalii?
Pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze zdrowia siły i realizacji dalszych planów i marzeń bo tworzycie Danusiu wraz z Mężem piękne dzieła a ja uważam ze już arcydzieła Jestem pełna podziwu dla Waszej pracowitości i zdolności. Ukłony pełne podziwu i zachwytu przesyłam
Pozdrawiam serdecznie