Jak znajdę to coś Ci u mnie pokażę bo ja na samym początku ogrodu jak tylko trawa prawie była też tak urozmaicałam krajobraz Pomysł dobry, jedyne co to trawa po takim dłuższym nie koszeniu kłosi się i potem już po koszeniu nie wygląda jak trawniczek niestety...
Kurcze brakuje mi na forum funkcji możliwości zacytowania swojego własnego postu bo bym wtedy u siebie powklejała Ci same fotki i nie Musiałabyś szukać
Może by można dodać taką funkcję?
To można osiągnąć bez cytowania, choć chwilę dłużej to zajmie.
Umieszczasz kursor na wybranym obrazku i wybierasz prawym klawiszem myszy Otwórz w nowej zakładce/nowym oknie. Gdy obrazek zostanie wyświetlony w nowej zakładce kopiujesz jego cały adres.
Przed https: dodajesz w zależności od rodzaju obrazka
[img size==320x480]
lub
[img size==640x480]
Zamiast dwóch == wpisujesz jeden znak =
Sylwio, mnie właśnie chodzi o to aby trawa się wykłosiła. W tym roku miałam taki fragment zostawiony i meble w tym stały. Super wyglądało i chyba w koszeniem poczekam aż do listopada, jak już będziemy przygotowywać ogród do zimy.
Wygląda malowniczo z tym się zgadzam bez dwóch zdań My łąkę w tym sezonie kosiliśmy w grudniu, ciekawe jak się to późne koszenie jej sprawdzi, na chwilę obecna obserwacja jest taka, że siana zostało o wiele mniej niż po wczesno jesiennym koszeniu, a to już spory plus
Co zamierzasz robić z tymi pokosami potem? Bo z nasionami to na kompost już nie bardzo się nadadzą raczej, masz jakiś pomysł?
Z przyjemnością obejrzałam odcinek Maji z Waszym ogrodem w rolach głównych. To już chyba drugi raz. Rozczuliły mnie na końcu słowa Witka. Pięknie powiedziane. Pozdrawiam Danusiu.