Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

beamilusia 11:48, 11 sty 2021

To jestem nie na bieżąco, ale jak to przegapiłam? Przecież codziennie wchodzę do Ciebie. Ja mam jednego psa. Czuje respekt przed kotami. Koty u mnie rządzą. Miłego dnia.
inka74 11:54, 11 sty 2021

Danusiu, świetny pomysł z tym autografem - w sensie pojechaniem do wydawnictwa i podpisaniem egzemplarzy. Na przedsprzedaży zapewne w większości kupią ogrodowiskowe dziewczyny. Kupon rabatowy od razu pokaże kto jest stąd . Byłoby bardzo, bardzo miło dostać taką wersję ekskluzywną twojej książki...
Gardenarium 12:01, 11 sty 2021

beamilusia napisał(a)
To jestem nie na bieżąco, ale jak to przegapiłam? Przecież codziennie wchodzę do Ciebie. Ja mam jednego psa. Czuje respekt przed kotami. Koty u mnie rządzą. Miłego dnia.

Rok temu wzięłam z Ostródy, prywatne schronisko

Instagram Ogrodowiska
Mysza 13:26, 11 sty 2021

Danusiu, ogród pięknie się prezentuje pod białą pierzynką
Kociaki cudne, nasz biało-rudy jest strasznym obżarciuchem.
Podoba mi się pomysł z podpisywaniem książki podczas zwiedzania Twojego ogrodu...ach...może się jakoś uda wybrać w tamte strony z dziewczynami
Gardenarium 13:34, 11 sty 2021

Koniecznie, w zeszłym roku podpisywałam i miałam nawet książkę w sprzedaży. teraz też postaram się mieć wszystkie pozycje, jakie uda mi się wydać do lata czy wiosny

Instagram Ogrodowiska
Margerytka40 14:03, 11 sty 2021

Właśnie zamówiłam książeczkę. Danusiu pozdrawiam noworocznie, lecę ponadrabiać trochę
Kantylena 14:44, 11 sty 2021

Super niespodzianka z tą książką już zamówiłam, ale niestety z rabatem multico a nie ogrodmarzen... ech gapa ze mnie. Poprzednią książkę też mam, niestety bez autografu. Byłoby miło, gdyby ta nowa książka przyszła z autografem taka kolejna niespodzianka, pozdrawiam serdecznie
veva 15:49, 11 sty 2021

Też już książkę zamówiłam. Nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie. Wczoraj nawet wyjęłam z półki Twoją poprzednią książkę, żeby sobie powzdychać do tych pięknych ogrodów
gaby3003 20:15, 11 sty 2021

Kantylena napisał(a)
Super niespodzianka z tą książką już zamówiłam, ale niestety z rabatem multico a nie ogrodmarzen... ech gapa ze mnie. Poprzednią książkę też mam, niestety bez autografu. Byłoby miło, gdyby ta nowa książka przyszła z autografem taka kolejna niespodzianka, pozdrawiam serdecznie

witam również zaplatałam się i wyskakuje mi rabat multico a nie ogrodowiskowy help
pozdrawiam goraco w tym nowym roku gaby3003
Gardenarium 20:43, 11 sty 2021

Gaby najpierw kliknij dodaj do koszyka, potem pokaż koszyk i tam jest rabat właściwy) w ramce po prawej stronie ("Mam kod rabatowy") wpisujesz hasło: ogrodmarzen

Książki z przedsprzedaży będą z autografem, pojadę podpisywać)

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies