inka74
09:52, 11 sty 2021

Ja też książkę zamówiłam, mam poprzednią (z autografem zdobytym dawno temu na targach) i wracam do niej z przyjemnością. Jestem bardzo ciekawa tej nowej pozycji. Szczególnie, że ostatnio szukałam roślin do zmian na rabatach kwitnących o określonych porach roku i powiem szczerze nie jest to najłatwiejsze zadanie. Odmiany w obrębie jednego gatunku potrafią kwitnąć nawet z miesięcznym opóźnieniem. W ubiegłym roku taką moją metodą na sprawdzanie co w danym czasie kwitnie, jak się przebarwia były wizyty w okolicznych szkółkach. Nie po to by coś kupić ale po to, aby zobaczyć co w danym okresie jest atrakcyjne. Nie jest to idealne rozwiązanie bo tam rośliny są bardzo często "podpędzane" - kwitną tedy szybciej niż w gruncie. Miałam też okazję być u ciebie w Twojej Anglii na wiosnę, w porze letniej i późną jesienią. Zdjęcia z tych wizyt są dla mnie skarbnicą pomysłów 
Danusia - może baner do książki warto umieścić na głównej stronie Ogrodowiska? Więcej osób zobaczy informacje przed zalogowaniem lub te co się nie logują.

Danusia - może baner do książki warto umieścić na głównej stronie Ogrodowiska? Więcej osób zobaczy informacje przed zalogowaniem lub te co się nie logują.