Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Gardenarium 20:45, 11 sty 2021

inka74 napisał(a)
Ja też książkę zamówiłam, mam poprzednią (z autografem zdobytym dawno temu na targach) i wracam do niej z przyjemnością. Jestem bardzo ciekawa tej nowej pozycji. Szczególnie, że ostatnio szukałam roślin do zmian na rabatach kwitnących o określonych porach roku i powiem szczerze nie jest to najłatwiejsze zadanie. Odmiany w obrębie jednego gatunku potrafią kwitnąć nawet z miesięcznym opóźnieniem. W ubiegłym roku taką moją metodą na sprawdzanie co w danym czasie kwitnie, jak się przebarwia były wizyty w okolicznych szkółkach. Nie po to by coś kupić ale po to, aby zobaczyć co w danym okresie jest atrakcyjne. Nie jest to idealne rozwiązanie bo tam rośliny są bardzo często "podpędzane" - kwitną tedy szybciej niż w gruncie. Miałam też okazję być u ciebie w Twojej Anglii na wiosnę, w porze letniej i późną jesienią. Zdjęcia z tych wizyt są dla mnie skarbnicą pomysłów

Danusia - może baner do książki warto umieścić na głównej stronie Ogrodowiska? Więcej osób zobaczy informacje przed zalogowaniem lub te co się nie logują.

Baner a nawet dwa = jest, autograf będzie. Książki z przedsprzedazy będą z autografem, pojadę podpisywać)

Instagram Ogrodowiska
haika 21:09, 11 sty 2021

Też zamówiłam 2 szt- 1szt dla mnie i jedna na prezent
Roocika 21:13, 11 sty 2021

Ale fajnie, że będą z autografem Super!
beamilusia 21:30, 11 sty 2021

Hurra !!! To i ja otrzymam z autografem ,bo już zapłaciłam z rabatem rano. Jesteś fantastyczna ,Danusiu. Osobiście raczej Ciebie nie poznam ,ale książkę z autografem będę miała .
jolanka 22:32, 11 sty 2021

Pozdrawiam Danusiu i cieszę się na możliwość przeczytania Twojej kolejnej książki - właśnie zamówiłam
Conic 23:20, 11 sty 2021

Oglądam, czytam, czytam i oglądam i cały czas PODZIWIAM. Po raz pierwszy się wpisuję więc zostawiam gratulacje za tak wspaniały ogród.
W tym roku mam nadzieję zobaczyć na żywo i nie tylko ja bo już zaraziłam siostrę. Książkę dla siebie i siostry zamówiłam więc cieszę się bo
mam nadzieję, że otrzymamy z autografem.
Pozdrawiam
Agania 23:25, 11 sty 2021

Mam i ja Twoją drugą autorską książkę Danusiu
Agania 23:36, 11 sty 2021

Gardenarium napisał(a)

Zadbaliśmy o rybki, mają cały czas napowietrzanie aby woda nie zamarzła

Nie wiedziałam, że tutaj sobie pływają szczęśliwe rybki
inka74 23:43, 11 sty 2021

Gardenarium napisał(a)

Baner a nawet dwa = jest, autograf będzie. Książki z przedsprzedazy będą z autografem, pojadę podpisywać)
!!!!

Dobrze, że dodali kilka stron z książki na stronie wydawnictwa.
PrawieBory 07:32, 12 sty 2021

Mam, kupiłam i ja. Teraz już tylko czekam. Na początku lutego mam urodziny, więc to będzie super prezent Nowa książka dołączy do Twojej poprzedniej Danusiu. Dziękuję, że dzielisz się swoją wiedzą.