Danusiu, przepięknie i nastrojowo. Zaczarowany, tajemniczy ogród. Bardzo mi się podoba. Gratuluję talentu. Dziękuję i za ten ogród i za "nie tylko bukszpanowy". Obydwa dają natchnienie i radość.
Na Warmii upały bardzo dokuczliwe. Trzeba jakoś je przetrwać.
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Danusiu, u mnie też susza, wyschła nawet Nysa Szalona. Też się martwię o nowe rośliny tylko skalniak jest bezproblemowy.
Szkoda roślin po takim deszczu, ma padać, a nie niszczyć.
Witaj Danusiu, jestem po kolejnym spacerze w Twoim ogrodzie, zaczerpnęłam dużo pomysłów , dziękuję za taką możliwość
Wypatrzyłam na drugim zdjęciu roślinę, białe i lekko różowe kule, nie wiem co to jest, a bardzo mi się podoba.
Nawet parasolki dobrane kolorem - bomba!
Coraz częściej łapie się na tym że ciemne bordo jest niemal uniwersalne - świetnie pasuje z pomarańczą, różem, srebrem, żółcią, bielą .... gasi a jednocześnie uwypukla sąsiadujący kolor...
Pieknie jest... Podziwiam na dobór tych samych odcieni kolorów, łał!
Witam serdecznie. Wcześniej zaglądałam kilka razy do Bukszpanowego. Podobno ogród Szefowej wypada znać ale nawet nie pamiętam czy zostawiłam jakiś ślad. Tamten ogród to zupełnie nie moja bajka. Taki oficjalny. Tutaj trafiłam przypadkiem i zobaczyłam przepiękny ogród. Kolorowy, pachnący, pełen owadów. Taki właśnie mi się marzy. Jestem pod ogromnym wrażeniem i na pewno zostanę tu na długo. Urzekło mnie to zdjęcie. Kradnę na tapetę .