Qulleczka
15:30, 12 lip 2018

Asiu tak wygląda, bo prawie zamordowałam faceta, który mnie wystawił
Ale prawie 
Azalia faktycznie piękna
A kolor ma genialny
Przycinać się ją boję, bo Danusia napisała w jednym artykule, żeby nie przycinać różaneczników nigdy nie przycinanych, chyba że będzie to cięcie radykalne. I teraz nie wiem jak się za nią zabrać :/
Toszko zamierzałam tak: najpierw pozwolić na zebranie 20cm chwastów z piachem, wybierając resztę chwastów dobrze wyrównać sobie teren, żeby wreszcie był spadek OD domu (teraz jest w stronę budynku) i kiedy nawiozą mi hałdy dobrego, mieszać sobie po trochu dobroci w taczce, wieźć na miejsce i mieszać widłami z rodzimym piachem
Takie działanie wywnioskowałam z Twoich dobrych rad

Azalia faktycznie piękna

Toszko zamierzałam tak: najpierw pozwolić na zebranie 20cm chwastów z piachem, wybierając resztę chwastów dobrze wyrównać sobie teren, żeby wreszcie był spadek OD domu (teraz jest w stronę budynku) i kiedy nawiozą mi hałdy dobrego, mieszać sobie po trochu dobroci w taczce, wieźć na miejsce i mieszać widłami z rodzimym piachem