Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

popcorn 15:06, 22 paź 2013

Anitko, piękny marcinek (chyba) dzięki!
uff, prawie fajrant, pracy mam duuużo, a od jutra szkolenie, wracam w piątek!

buziaki
k.
Bogdzia 17:09, 22 paź 2013

Karola odpocznij na tym szkoleniu od codziennych obowiązków. Miłego szkolenia, może jakieś tańce też bedą????
popcorn 18:31, 22 paź 2013

hej Bożenko!

wieczorem będzie "integracja", ale raczej "%" niż tańce do tego bez szefostwa... uch będzie się działo (aż się boję). Więc szybko idę spać

Dzisiaj pokręciłam się pół godzinki i ciemno
popcorn 19:37, 22 paź 2013

Ku pamięci:
Chopin, Casanova, Jamajn

Tato robi mi szafkę pod akwarium (jest stolarzem). Dąb bielony - fornir. Nie mogę się doczekać
Margolka 23:36, 22 paź 2013

Anita1978 napisał(a)
Pędziwiatr z Ciebie jak orient express! Gratki !

O, tez mam te marcinki - bardzo je lubię

Karola, dzięki, znajdę. Jak wiem na jakiej ulicy, to się przejadę i na pewno namierzę gdzie to jest
Margarete 00:40, 23 paź 2013

Karola ale bedziesz sie odstresowywać........ no i szkolic oczywiście....
Zatęsknisz za ogrodem........ty przecież codzirnnir w nim działasz.
Powodzenia !
popcorn 07:49, 23 paź 2013

Małgosiu, jadąc od sklepu na rogu (za przejazdem kolejowym od Pabianic, sklep po prawej. Skręcasz w prawo i po prawej stronie mały niepozorny dom, ale obok sterta palet. I na bramie namiary telefoniczne. Gościa zwykle tam nie ma, ale jak zadzwonisz może podjedzie od razu...

Małgosiu, jadę się szkolić A że z noclegiem... przerażające... no ale trzeba przeżyć W ogródku popracuję w piątek, cały weekend ma być ciepły Liczę że cebule przyjdą (zapewne będzie problem z odbiorem, bo mnie nie będzie... może sąsiadce zostawią??)

miłego dnia! Zaraz odbierają mnie chłopaki (z domu! ale mam wypas!) i jedziemy do Gliwic, a po południu do Sosnowca... jednak gro przemysłu w PL jednak jest na Śląsku...
popcorn 20:27, 25 paź 2013

Wróciłam, jupi, weekend! Głowę mam kwadratową. Idę gotować, jutro wpadną moi Rodzice pojedziemy na grzybki

miłego weekendu!!
emka 20:42, 25 paź 2013

Witaj fajnie, że jesteś, bo strasznie cicho tu bez Ciebie udanego grzybobrania, a w sumie super relaksu po wytężeniu mózgownicy

popcorn 21:06, 25 paź 2013

Dzięki, Emka! Nikt nie zagląda, albo zagląda i nie pisze Ale i oglądać nie ma czego... jutro podskoczę na pocztę, bo może był listonosz z cebulkami, a w domu nikogo.. awiza nie ma, ale to o niczym nie świadczy

Weekend ma być ładny, byle nie padało Jutro rano bazarek, potem Rodzinka i grzybki W niedzielę posadzę może te 200 krokusów, jeśli przyszły i jutro zdołam je odebrać...

pozdrawiam, miłego wieczoru!