Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Celina 21:57, 18 lis 2013

Witaj Karolciu

Jakiś wątek rybkowy u Ciebie? Nie jestem wstanie wszystkiego nadgonić przybliz proszę:0...
pozdrawiam sedecznie
popcorn 22:17, 18 lis 2013

Bożenko, gurami obgryziony pojechał do bratanka, może będzie gites To bardzo młode rybki, dziwne że już tak się zachowują...
Giełda na ul. Św. Teresy w Łodzi. Rybek do oczek nie widziałam, ale to nie pora, może na wiosnę bardziej?? jak jeszcze kiedyś pojadę (wczoraj byłam pierwszy raz), to się spytam i dam znać

Celinko - z braku laku kupiliśmy akwarium. Młoda chciała pieska, na razie ma rybki koniec wątku Będzie o rybkach jakiś czas, bo na razie czytam i się uczę. Ogródek zawieszony czasowo, byle do wiosny

dobrej nocy!
Magda70 15:58, 19 lis 2013

popcarol napisał(a)
1 z 5 gurami jest "molestowany", inny samiec go ciągle goni i ma obgryzioną płetwę:/ dobrze się składa że szwagierka wpadnie do mnie dzisiaj, gurami odłowiłam i znajdzie sobie nowy dom - wprawdzie bez "kumpli' tego samego gatunku, ale co to za kumple którzy mogą zaganiać na śmierć??

Poniedziałek! Uff... ale mam lenia do roboty!!!

No ja się nie dziwię, że zamiast w telewizor wpatrujesz się w akwarium...istna sensacja!
pozdrawiam szalona...
Margarete 16:11, 19 lis 2013

Karola....Magda ma racje jakiś tu serial sensacyjny u ciebie....... ....albo inny horror.....obgryzione płetwy, pogonie guarami, znikajace krewetki..........no, no, no dzieje się

Fajnie że masz akwarium, zawsze to coś skoro innego dużego zwierzątka Gabrysia nie ma to dobre i rybki, mój syn tez zaczynał od 1 złotego welona a na dobermanie ( jak wiesz sie skończyło )

Czy ty swoje róże juz zakopczykowałaś ? bo ja nie wiem kiedy to robić ? czy już ? dlatego pytam bardziej doswiadczonych ..........

agniecha973 18:22, 19 lis 2013

Karolina, obudziłaś się dziś??? Dobranoc było, a gdzie dzień dobry? Rzadko są takie dni, że nie ma u Ciebie relacji
popcorn 18:42, 19 lis 2013

Hej!

Aga, dzisiaj miałam sporo pracy, no i mój Tato miał w zakładzie kontrolę sanepidu:/ więc siedziałam całe popołudnie w przepisach, próbując coś zrozumieć.. uch :/

Magdo, to wygląda komicznie, wieczorem siedzimy z M na kanapie, On wpatruje się w TV, ja w bok, w akwarium Gurami ma nowy dom. Krewetek jest 4 lub 5, reszta chyba została zjedzona, bo nigdzie nie ma, a wpatruję się całe wieczory

Małgosiu, no Młoda i M chcą psa, ale to ja bym z nim siedziała w domu... bo w domu by siedział, bo na dworze by było zimno... zresztą sąsiadka ma psa i wiecznie połamane rośliny, obsikane drzewka itp przyjemności. Za mała działka, nie ma gdzie trzymać, choćby garaż ogrzewany by się przydał. Więc są rybki i tego się trzymajmy
Róż nie kopczykowałam jeszcze. Tj te ostatnio sadzone, 2 tyg temu, obsypałam od razu - czytałam że można. Ale pozostałe mają jeszcze listki - rosły już wcześniej. Czekam aż będą porządne przymrozki. Dam znać jak będę kopczykować Nie w ten weekend, bo wyjeżdżamy.
paniprzyroda 18:59, 19 lis 2013

Karolina, zamiast TV również wybrałabym akwarium. Pozdrawiam.
popcorn 19:39, 19 lis 2013

Mariolu, TV nie mieliśmy bardzo długo wcale, teraz niestety jest i M spędza przy nim sporo czasu :/ ja prawie nie oglądam, wybrane filmy, VOD lub ściągnięte z netu... Młoda bajki...

Nowe rybki, różowe Danio oczywiście wybór Młodej

Te większe pomarańczowe to gurami
Bogdzia 20:33, 19 lis 2013

No ślicznie to akwarium wygląda. Pozdrawiam.
Mala_Mi 21:08, 19 lis 2013

Też zdecydowanie wolałabym oglądać akwarium.. bo w TV i tak nic nie ma