Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

hanka_andrus 11:35, 20 kwi 2012

Udało ci się! Brawo!
popcorn 11:36, 20 kwi 2012

Witaj Haniu!
Udało mi się .. kupić sasanki?
popcorn 15:06, 20 kwi 2012

Kanciki przy bukszpanach zrobione Pogoda piękna. Kończę powoli pracę, pędzę po Młodą i wracam do ogródka
Przemek przyjechał, pogadaliśmy Przywiózł mi całą siatę 2 rodzajów trzmieliny - Emerald'n'gold i Emerald Gaiety (chyba)
Będę po południu ukorzeniać ostro i sadzić na rabatce przed domem DZIĘKUJĘ!!! Też za miłe spotkanie
Milka 15:13, 20 kwi 2012

popcarol napisał(a)
Moje dzisiejsze nabytki - od babci na targu - 2 sasanki po 5 zł/szt.:

Znalazłam też kwitnące (pojedynczo, bo te obok przyłapał mróz) tulipanki botaniczne:

Ale wspaniałe zakupy, takie piękne sasanki po 5 zł, sama chetnie bym kupiła
karolciab93 15:19, 20 kwi 2012

Ale sasanki na prawde cudne ! moje sie uparły i nie chca rosnac .. dopiero maja delikatne listki .. no ale dam im czas moze to jakies późne a kupowalas moze ostatnio bratki ? wiesz w jakich sa cenach ? bo chce sie zorientowac czy u nas sa drogie czy nie gdyby nie to ze bylam w szkole skoczylabym na rynek zapewne juz niektorzy sprzedaja jakies cuda
Yen 19:18, 20 kwi 2012

Ależ ładne kwiatki, u mnie jeszcze nic nie kwitnie, ale lada dzień... Karolino, jak byś była u rodziny w Jaworznie to zapraszam . Ja w Twoich stronach jestem często, szczególnie latem Moi rodzice mają dużą działkę z domkiem w Dłutowie. Tam mieszkała moja babcia i latem chętnie tam jeździmy. Bo tam można zabrać Amfę hahaha! U Bożenki pewnie też będziesz?
Bogdzia 19:50, 20 kwi 2012

Oczywiście że będzie. Sasanki piękne udało Ci się kupic Karolinko.
majkel0326 19:56, 20 kwi 2012

Karolina,sasanki piękne.Po 5 złotych to warto kupić.Moje zabierają się do kwitnienia,myślałam,że im to szybciej pójdzie
Juzia 20:15, 20 kwi 2012

popcarol napisał(a)
Kanciki przy bukszpanach zrobione Pogoda piękna. Kończę powoli pracę, pędzę po Młodą i wracam do ogródka
Przemek przyjechał, pogadaliśmy Przywiózł mi całą siatę 2 rodzajów trzmieliny - Emerald'n'gold i Emerald Gaiety (chyba)
Będę po południu ukorzeniać ostro i sadzić na rabatce przed domem DZIĘKUJĘ!!! Też za miłe spotkanie

Fotki, fotki, fotki!!!
popcorn 20:15, 20 kwi 2012

karolciab93 napisał(a)
Ale sasanki na prawde cudne ! moje sie uparły i nie chca rosnac .. dopiero maja delikatne listki .. no ale dam im czas moze to jakies późne a kupowalas moze ostatnio bratki ? wiesz w jakich sa cenach ? bo chce sie zorientowac czy u nas sa drogie czy nie gdyby nie to ze bylam w szkole skoczylabym na rynek zapewne juz niektorzy sprzedaja jakies cuda

Hej Karolciu! Moje sasanki jednak są 3, przy tarasie, ale maleńkie, jedna ma jeden pączek a pozostałe na razie nic...
Bratki są u nas po 1 i po 1,5 zł - droższe są te z maleńkimi kwiatkami, śliczne. Ale nie kupowałam - wiem po ile bo przechodziłam obok