Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

majkel0326 10:54, 24 kwi 2012

Na muszę przygotować miejsca na nowe rabaty.Ale jakby coś to będę wiedziała na kogo mogę liczyć,dziękuję Może na jesień
popcorn 11:04, 24 kwi 2012

Żaden problem pozdrówka!
Wieloszka 11:05, 24 kwi 2012

Juzia_G napisał(a)
Ja czekam na swoje do końca tygodnia.... Jak nie wylezą spisuję na straty

Justynko, ja ponoć w cieplejszym regionie Polski mieszkam, a u mnie funkie zaczęły wychodzić zaledwie parę dni temu. Poczekaj jeszcze chwilkę cierpliwie
Juzia 11:27, 24 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)

Ja czekam na swoje do końca tygodnia.... Jak nie wylezą spisuję na straty

Justynko, ja ponoć w cieplejszym regionie Polski mieszkam, a u mnie funkie zaczęły wychodzić zaledwie parę dni temu. Poczekaj jeszcze chwilkę cierpliwie

bogumila 11:40, 24 kwi 2012

popcorn 11:48, 24 kwi 2012

Witaj Bogusiu!
karolciab93 14:31, 24 kwi 2012

Dzień dobry Karolciu piekne brateczki posadzilas , ciesza oczy jak malo co!
szkoda tych 7 roz ale coz natura rzadzi sie swoimi prawami na to juz niewiele mozemy zrobic .. nie wolno sie zamartwiac na zapas milego dnia zycze!
popcorn 14:37, 24 kwi 2012

Hej Karolciu! Zainspirowałaś mnie tymi bratkami i postanowiłam u siebie posadzić. Innych jednorocznych prócz "śmierdziuszków" w warzywniku nie będę miała, a brateczki urocze były, no i Młoda chciała

Tym razem kupię róże nieśmiertelniki, których nie trzeba okrywać. Znaczy okryję, ale może nie przemrozi ich na tym naszym wietrznym wzgórzu...

Dzisiaj wieje wiatr jak szalony, zamierzam po południu skończyć obwódki - kanciki wokół drzewek. I z rozpędu robię wokół agrestów i porzeczek na kijku też - więc kilkanaście kółeczek muszę zrobić Uff!
Ale o ile lepiej będzie się później kosic trawnik! I będzie gdzie nawóz podsypać - bo tak na trawę to nie bardzo... Czy mogę teraz takie kwitnące krzaczki/drzewka podsypać nawozem azotowym???
Klamber 17:37, 24 kwi 2012

Karolino, te co pokazywałem ostatnio są wielkie i robione w pażdzierniku, trochę już kiepsko wyglądają ale wydajemi się że twoje są takie same, osądź sama. Możesz zdradzić jakie trawy zamówiłaś. Bratki fajne kwiatuchy, kwitną na okrągło.
shrekol 19:17, 24 kwi 2012

Hahaha Karolino a miałąś już nic ponoć nie kupować fajne te bratki takie "roześmiane mordki" mają

A z róż zobacz może z chopinem może da rade u Ciebie